Creatieve berichten over naaien

Sabine Staartjes x BERNINA: Unboxing BERNINA 480 Special Edition

Sabine Staartjes x BERNINA: Unboxing BERNINA 480 Special Edition + Boventransport

Hoi Allemaal!

Ik zal mijzelf even voorstellen! Ik ben Sabine Staartjes, Fashion Designer en kom uit Amsterdam. Sinds 2012 heb ik mijn eigen kleding label: Studio Sabine Staartjes. Sinds 2018 heb ik ook mijn eigen winkel in Amsterdam! Bring More Color To Your Life! is de slogan die ik uitd(r)aag.

Sabine Staartjes x Bernina 480 special edition

Mijn werk als designer omschrijf ik als positief en kleurrijk, comfort staat hoog in het vaandel. Ik ontwerp vooral op maat van de klant. Ook ontwikkel ik couture collecties.   

Contrasten en tegenstrijdigheden staan centraal bij mijn ontwerpen. Zo bestaan mijn ontwerpen niet alleen uit stof, maar zie je veel materialen in kleding. Georganiseerde chaos is een term die goed past bij mijn designs.
 
Ik ben altijd bezig met ontwikkelen van nieuwe technieken, combinaties en handwerken. Originaliteit staat hoog in het vaandel en ik ben altijd opzoek naar iets wat nog niet bestaat. Een belangrijk aspect in mijn collecties is dat alle kleding one-of-a-kind, sustainable en handgemaakt is. Mijn ontwerpen zijn origineel, contrast- en kleurrijk, opvallend, comfortabel, unieke stukken en niet-trendgevoelig. Nieuwsgierig naar mijn werk? Check: www.sabinestaartjes.com!

Ik vind het heel belangrijk om nooit onnodig stof te verbruiken. Ik ontwikkel patronen zo dat er zo min mogelijk rest materiaal is. Het restmateriaal gebruik tot elke laatste snipper van de stof in mijn ontwerpen.

Sabine Sewing Sessions x BERNINA

In de video’s die ik hier op het blog laat laat zien staat upcycling en redesign centraal! Zo heb ik in eerdere series van Sabine Sewing Sessions van een joggingbroek tot een korte broek gemaakt en van het rest materiaal een tote bag! Of van een chips zak een etui! Nieuwsgierig? Neem even een kijkje op mijn Instagram!

Mocht je zelf ideeën of vragen willen insturen kan dat natuurlijk altijd! Stuur me even een email naar: [email protected]

In deze eerste video laat ik je de nieuwe BERNINA 480 Special Edition zien! Er zit een geweldig design op de Special Edition! Ook laat ik je het boventransportvoetje #50 zien! Kijk je mee naar de video?

Voor meer info check: BERNINA 480 Special Edition!

Benodigde producten:
BERNINA 480
BERNINA 480
Boventransportvoet #50
Boventransportvoet #50

Thema's met betrekking tot dit bericht , , , , , ,

Link dit bericht Trackback URL

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam