Creatieve berichten over naaien

Stoffenspektakel

Jippie! We hebben goed nieuws gekregen: dit jaar staan wij met Stoere Jongensstoffen voor het eerst op het Stoffenspektakel.Dat is een hele grote markt met alleen maar stoffenkramen, echt een walhalla voor naaisters!

We hebben een kraam gekregen in Deventer op 4 september, dat is aanstaande zondag al! We vinden het echt heel spannend en het lijkt ons superleuk om onze klanten in het echt te mogen begroeten. BERNINA is ook altijd van de partij op het Stoffenspektakel, dus als u aanstaande zondag in de buurt bent, kom gerust langs bij de kraam van Stoere Jongensstoffen!

En woensdag 28 september mogen wij aanwezig zijn op het Stoffenspektakel in Zwolle. Als u zondag dus niet kunt, is er de 28ste een herkansing 😉

Verder zijn we op allerlei manieren aan het uitbreiden met onze stoffenwinkel. Zo hebben we een Flickr-account waar allerlei foto’s te vinden zijn van onze eigen creaties en ook van tevreden klanten. Inspirerend om een keertje een kijkje te nemen. Heeft u misschien ook iets gemaakt met onze stoffen? We zien het graag! Stuur een foto en wij plaatsen die op onze website! Verder hebben we nu een Engelse naam, www.funkyboysfabrics.com, en zijn we druk bezig daar een website voor te bouwen. En misschien komt er binnenkort zelf een echte winkelruimte, waar u elke dag terecht kunt om de stoere jongensstoffen te bekijken, te voelen en mee te nemen…Spannend!

Hopenlijk tot snel ziens in Deventer!

PS: op de foto een blije zoon in een pakje gemaakt door zijn moeder.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam