Creatieve berichten over naaien

Adventproject nr. 15

Willeke van der Linden schrijft: “Deze twee sloffen samen vormen Rudolph, met zijn rode neus. Hoewel zijn gewei eigenlijk dat van een eland is, niet een rendier! Maar wat ze vooral bijzonder maakt, is dat wanneer de twee sloffen tegen elkaar aan staan zijn neus licht geeft! Op elke slof zitten twee cirkels van geleidend garen en als die tegen elkaar worden gedrukt gaan de LED-lampjes aan.”

Het BERNINA team wilde al bijna een bestelling voor de sloffen opgeven, zo leuk vonden we ze. Maar we nemen aan dat er ook in de familie- en kennissenkring veel mensen waren, die nog een paar wilden, dus blijft het bij bewonderen op de blog.

Wij wensen je heel veel plezier met de voetenwarmers en natuurlijk ook hele fijne Feestdagen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam