Creatieve berichten over naaien

Adventskalender 2019 – deurtje 24

Namens het hele BERNINA team en alle BERNINA bloggers wens ik iedereen een prettig Kerstfeest! Geniet van deze feestdagen, begin goed aan het nieuwe jaar en blijf creatief.    

Achter het 24e deurtje van onze adventskalender zit geen creatief project met werkbeschrijving. In plaats daarvan willen we jullie hartelijk danken voor jullie loyaliteit – met een video en een verloting waarbij je een mooie prijs kunt winnen. 

De avonturen van de BERNINA naaivoeten in winter wonderland

Eerst de video … Misschien heb je hem al gezien, de video van de nieuwe accessoirekoffer. Op Youtube kun je dit bekijken: Video accessoirekoffer.

De eigenlijke sterren in deze video zijn de BERNINA naaivoeten, die in stop-motion-techniek werden geanimeerd. Zijn ze niet verbazingwekkend levendig en sympathiek? Toen we hier het thema voor de kerstvideo bespraken, besloten we om een vervolg op de video van de accessoirekoffer te maken. Dit vervolg kun je hier zien:  

Tja, wat doen naaivoeten en speldenkussens als niemand op ze let? Het antwoord vinden jullie in de video. Bekijk ook de laatste seconden van de video. Daar kun je zien wat naaivoeten doen als het donker wordt :-). 

Ik kan jullie vertellen, dat mijn collega’s Alice Marolf en Corinna Schreiber, en ikzelf tijdens de videoproductie op kantoor heel wat ervaring hebben opgedaan in het verschuiven van naaivoetjes. Omdat de opnames begin november plaatsvonden en Steckborn (Zwitserland) dan niet zeker is van sneeuw, moesten we zelf voor sneeuw zorgen. Deels gebruikten we bakpoeder en scheerschuim. Dat is bijna twee maanden geleden en ondanks dat er inmiddels veel mandarijnen bij ons op kantoor werden geschild, beweer ik dat je het scheerschuim nog steeds ruikt!

Maar we hebben wel ontzettend veel plezier gehad en hopen dat jullie het resultaat net zo leuk vinden als wij! 

Verloting: Accessoirekoffer en naaivoetenset

Dit blogbericht is de afsluiting van onze adventskalender en omdat dit de tijd van de cadeaus is, verloten we een accessoirekoffer met vijf naaivoeten van BERNINA naar keuze. 

Zo kun je deelnemen aan de verloting:

Schrijf onderaan dit bericht in een commentaar, dat je aan de verloting wilt deelnemen. Laat ons in het commentaar ook weten waarvoor je de vijf naaivoeten wilt gaan gebruiken.

Ideeën voor een vervolg op de naaivoeten-video zijn ook van harte welkom. Wie weet, is dit niet het laatste avontuur met de stop-motion-techniek.  

Plaats je commentaar uiterlijk op 6 januari 2020. De verloting vindt in diezelfde week plaats.  

Naai je (nog) niet met een BERNINA? Doe dan toch mee met de verloting! Mocht je winnen, ken je toch zeker een vriendin met een BERNINA naaimachine die je ontzettend blij kunt maken. Of zie de accessoirekoffer en de voetjes als stimulans om een BERNINA machine aan te schaffen, dan heb je direct een prachtig basis assortiment aan naaivoeten.   

Alles perfect opgeborgen!

De BERNINA accessoirekoffer biedt ruimte voor maximaal 43 naaivoeten en andere accessoires, zodat al je belangrijke hulpmiddelen overzichtelijk op één plek zijn opgeborgen. Een zachte binnenvulling zorgt ervoor, dat de accessoires op elk moment veilig getransporteerd kunnen worden. De inhoud van de koffer bestaat uit drie stevige variabele bodems die, indien noodzakelijk (bijvoorbeeld als u stof en garens moet meenemen), gemakkelijk weggenomen kunnen worden. 

Dan heb ik nu nog maar één ding te zeggen: veel geluk bij de verloting! En hartelijk dank! 

Bij deze wil ik namens het BERNINA team in Nederland en Belgie ook de blog-auteurs heel hartelijk danken. Zij zorgen er met veel passie steeds weer voor, dat er bijna dagelijks interessante projecten voor naaien, quilten en borduren op de blog verschijnen.

En nogmaals een hartelijk “dankjewel” aan alle lezeressen en lezers voor het interesse aan deze projecten. We vinden het ontzettend leuk, dat jullie meelezen en -schrijven. We zijn blij met alle commentaren, projectfoto’s in de Community, Facebook-likes, Instagram-followers en Pinterest-shares.

Volg ons ook in 2020 en veel plezier bij het zelfmaken van al jullie creatieve projecten!


Deelnamevoorwaarden voor de verloting

De aanvaarding van deze voorwaarden is een vereiste voor deelname aan de BERNINA blog.

Aan de verloting nemen alle personen deel met woonadres in Nederland of België en die uiterlijk op 6 januari 2020, 24.00 uur, een commentaar onder dit bericht hebben geplaatst.  

Medewerkers van BERNINA en hun familieleden zijn van deelname uitgesloten.

Op 7 januari 2020 vindt de verloting plaats. Wij nemen daarna binnen zeven dagen via E-mail persoonlijk contact op met de winnares of winnaar. BERNINA is niet aansprakelijk voor het niet-ontvangen, een vertraagde ontvangst, of niet-lezen van het bericht over de gewonnen prijs.

De winnares/winnaar wordt op de BERNINA blog bekendgemaakt. Bij deelname aan de verloting gaat de winnaar hiermee accoord.

Als de winnares of winnaar niet in staat of niet gemachtigd is de prijs in ontvangst te nemen, kunnen we niet garanderen, dat een alternatieve prijs of vervanging kan worden aangeboden. De prijs kan niet contant worden uitbetaald en de aanspraak op de prijs kan niet worden overgedragen.

Indien de winnares/winnaar haar/zijn volledige adres niet binnen 7 dagen na bekendmaking doorgeeft, vervalt de prijs. De prijs wordt opnieuw verloot.

We behouden ons het recht voor de verloting te allen tijde te onderbreken, te beëindigen of het reglement te wijzigen. De weg van rechte is uitgesloten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

39 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Jacqueline Van Westerop BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Graag zou ik meedoen aan de verloting. Ik zit regelmatig met mijn kleinzoon (9) o.a achter de naaimachine om kleine kuiltjes te maken en regelmatig proberen verschillende naaivoeten uit.

 • Evelien Raes BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou graag aan de verloting meedoen. Het zou een leuke manier zijn om mijn assortiment naaivoetjes uit te breiden.Mijn beste wensen voor iedereen en een creatief 2020 toegewenst allemaal.

 • Marieke Kieft BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een leuke filmpjes, gemaakt met stop motion techniek. Mijn dochter van 10 doet dat ook met Lego. En voor haar maak ik graag kleding en van die mooie extra voetjes zijn daarvoor ontzettend welkom. En daarom doe ik graag mee met de verloting.
  de allerbeste wensen voor 2020 en een creatief nieuwjaar gewenst.

 • Resie van Korven BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste creatieve mensen van Bernina,

  Allereerst de beste wensen voor een creatief 2020! Wat hebben jullie weer leuke werkjes op de advent-blog gezet. Leuk om elke dag verrast te worden. Blog 24 is echt een verrassing, zomaar een leuke en praktische prijs verloten. Natuurlijk doe ik hier aan mee. Zelf heb ik de Bernina B530 en 700D waar ik van alles mee probeer te maken. Met een paar extra voetjes zou ik heel blij zijn en de koffer houd je alles mooi bij elkaar.

 • Helma Crone BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Weer erg leuke werkjes in de advent. Ik bewaar de uitvoering voor later. In de rust na de feestdagen. Wie weet kan ik dan gebruik maken van de voetjes uit de te verloten koffer.  Groet Helma

 • Kim van Korven BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste mensen

  Wat een leuke actie. Mijn moeder en tante zijn altijd in de weer met lapjes en stofjes. Ze maken van alles, quilts, kleren, sjaals, boek-kussens etc etc. Jullie voelen hem al aankomen….deze prijs zou ik aan mijn moeder geven die hem zeker gaat delen met haar zus. Ze lenen vaker materiaal van elkaar en bedenken samen hoe ze iets het beste kunnen maken/vermaken.

  Fijne jaarwisseling en een creatief 2020 toegewenst allemaal!

 • Jaque Ami BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Met de naaimachine voetjes koffer zou ik in 2020 samen met de bewoners van de pg afdeling mooie en leuke spulletjes maken om de huiskamer gezelliger te maken.

  De naaimachine mee naar het werk zorgt voor dierbare gesprekken. Herinneringen worden opgehaald. De zelfgemaakte trouwjurk. Het reparatie en herstelwerk voor broertjes en zusjes.

  De blijdschap dat de lievelings blouse gemaakt wordt.

  Samen met mijn bernina beleef ik dankbare mooie momenten naast mijn werk als verpleegkundige.

 • Annie Savenberg BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Voor mijn verjaardag een Bernette gekregen ! Vanaf volgende week ga ik er mij eens rustig in verdiepen en zoveel mogelijk steekjes uit proberen…Indien de naaivoetjes ook gebruikt kunnen worden op deze machine wil ik graag deelnemen aan de verloting. Voor iedereen : een fantastisch 2020 met heel veel naaiplezier.

   

   

 • Ank Kea BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ook ik zou graag meedoen met de verloting. Na jaren op een Aurora 430 te hebben genaaid heb ik nu een 570 QE. Omdat ik graag quilt zou ik graag de verstelbare rulervoet willen gebruiken. Ook de breiwolvoet lijkt mij heel handig. En het zou heel fijn zijn om alle voeten zo netjes op te bergen.

 • Trudi Oolhorst BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een prachtige koffer! Die zou ik heel graag willen winnen, evenals de handige naaivoetjes. Ik ben een enthousiaste 880 gebruiker en werk zo goed als dagelijks met mijn fijne machine. Ik wens iedereen en alle Bernina medewerkers in het bijzonder een heel goed en creatief nieuwjaar!

 • Marie Marleen Van Hecke BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een leuke video, nog maar eens het bewijs dat creativiteit met Bernina alle kanten op kan! Als trouwe Bernina gebruiker doe ik heel graag mee aan de verloting. Mijn voetjes en toebehoren dromen er al van eens ze ‘s nachts de nodige rust krijgen. Aan het ganse Bernina team, dank je wel voor alle nuttige tips en voorbeelden op de blog. Voor het nieuwe jaar mijn beste wensen voor elk van jullie, een goede gezondheid, èchte vriendschap en liefde, en dat jullie creativiteit ten volle mag ontplooid worden!  Groetjes Marleen

 • Esmée Beckers BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hoi, ik wil graag deelnemen aan deze winactie. Sinds ik een klein meisje ben, maakte mijn tante al regelmatig kleertjes voor mij en m’n zusje. Nu zo’n 19 jaar later mag ik nog regelmatig een foto opsturen van een leuk rokje of jurkje en dan gaat m’n lieve tante aan de slag om met haar draai eraan een leuke outfit voor me te maken. Een aantal jaar geleden heeft mijn tante een carrière switch gemaakt, en is nu fulltime kleermaakster. Ondanks alle opdrachten die ze krijgt, vindt ze nogsteeds de tijd de meest mooie kledingstukken voor mij en m’n zusje te maken. Als dank zou ik haar super graag willen verassen met dit gave naaiset van haar favoriete merkt, Bernina, en de vijf voetjes die ze heel goed kan gebruiken in de toekomt.

  Liefs Esmée

 • Eveline De Herdt BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Eindelijk een superhandige koffer waar je al je voetjes, ook de boventransportvoet en de knoopsgatenvoet, kan in opbergen, samen met alle andere accessoires ! Dat wil ik wel winnen!

 • Lutgarde Van Camp BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste Berninavriendinnen, mijn dochter en ik volgen samen avondles naaien, rok/blouse bij CVO in Hoboken. Wekelijks moeten wij alles meebrengen en opbergen. Wat zou er nu nog leuker zijn na een avondje naailes op de Berninanaaimachine om dan ‘s avonds huiswaarts te keren met alles netjes ingeladen in zo een bijna wonderdoosje met prachtige naaivoetjes ! We zien er naar uit en zijn heel benieuwd naar de loting !

  Spannend en succes ook aan allen !

 • Gabrielle Van der Vliet BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou graag aan de verloting meedoen. De voetjes zou ik gaan gebruiken om mijn quiltwerk mooier af te werken. Ik zou kiezen voor de couching insert voor de rulerwork voet om leuke draden te borduren op mijn projecten. Ook de nieuwe bobbins staan op mijn verlanglijstje voor bobbin work en borduurwerk. Mijn favoriet is voet 20D om goed zicht op mijn borduursteken te houden. Maar er is zoveel keuze…

 • Eva Dalenberg BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe graag mee met de verloting. Naaien is mijn manier om even uit mijn hoofd te vluchten en tot rust te komen. Net mijn basismodel ingeruild voor een uitgebreidere met veeeeel steken. De voetjes gaan hier gebruikt worden om kleding te naaien voor het hele gezin. Verder ben ik gek op tassen naaien en ben ik een gigantische rommelkont. De koffer zou dus perfect van pas komen om wat orde in de de chaos te creëren .

   

   

 • Irina Markovic BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe heel graag mee met de verloting van de accessoire koffer en naaimachine voetjes. Na een burn-out, hernia, galblaas operatie en herpes in mijn oog in het afgelopen jaar, is het tijd om van 2020 een mooi jaar te maken en weer vaker achter de naaimachine te kruipen om mooie projecten te maken met mijn Bernina 570QE. De volgende naaimachine voetjes staan nog op mijn wensenlijst voor het maken van kleding, quilten en het maken van een leren tas: #16 rimpelvoet breed, #18 knoopaanzetvoet, #97D patchworkvoet, #51 rollenvoet en #54 ritsvoet met glijzool. Met deze voetjes moet ik de gewenste projecten vast tot een goed einde kunnen brengen. En natuurlijk is het dan ook heel fijn om al die voetjes keurig beschermd op te kunnen bergen in de accessoire koffer. Nu maar duimen dat deze verloting mij gegund is……???

 • Marleen Elsen BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe heel graag aan de verloting mee. Ik maak veel kleding voor de kleinkinderen en heb een bernina 540, ik heb nu alleen de standaardvoetjes dus zouden ze wel van pas komen om verschillende dingen te proberen.

 • Geja Aldenkamp BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een mooie prijs! Ik heb een 380 die ik intensief gebruik 😉 en natuurlijk staan er nog heel wat voetjes op de verlanglijst zoals een rimpelvoet, een boventransportvoet, een rolzoomvoet … Deze prijs zou goed van pas komen.

 • Esther Vriend BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Met de accessoires koffer van bernina zou ik met nog meer plezier nieuwe kussens, gordijnen en aankleding maken voor de huiskamer van het verpleeghuis waar ik werk. De leukste verhalen komen los bij bewoners als ik mijn machine meeneem. Lapjes worden bij elkaar gezocht om er iets van te naaien. Met de voetjes kan het nog kunstzinniger worden.

  Als verpleegkundige is het zo heerlijk om ipv met de ziekte bezig te zijn met de gezonde deel van de mens

  de naaimachine is een goede en fijne herinnering  voor vele dames

   

   

 • Kevin verberk Verberk BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wauwwww… ik doe zeker mee

   

  Mijn vrouw maakt veel kleding voor de kinderen en deze 5 voetjes zouden zeker van pas komen voor het maken van niruwe ontwerpen…tevens herstelt ze veel kleding voor de buurt en mensen met mindere beurs.

 • Coby Kooistra BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe graag met de verloting mee. Sinds vorige week de gelukkige eigenaar van de 770 dus voetjes zijn zeer welkom, bijvoorbeeld de vrijehand koordvoet, knoopsgatenvoet, biezenvoet, jeansvoet.  Ook staat de rulervoet op het wensenlijstje voor quiltprojecten. Kijk altijd uit naar nieuwe ideeën en tips die op de blog verschijnen.

 • Lilian van Wijnen - Haers BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik wil graag aan de verloting meedoen. Ik heb sinds vorig jaar een Bernina 570 QE na jaren op pfaff machines genaaid te hebben. Een aanvulling van voetjes zou fijn zijn.
  Hele fijne feestdagen en een creatief 2020 toegewenst.

   

 • Marie-Claire De Vetter BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Graag doe ik mee met de verloting van het naaivoetkoffertje. Ik ben nog maar 2 jaar bezig met naaien en borduren. De bernina 700 heb ik om te borduren. De 720 om te naaien. En de overlock is ook in mijn bezit. Dank zij jullie tips en filmpjes heb ik op korte tijd veel bijgeleerd. Maar ook dank zij de hernia fans groep, kapitein Silvia en de embroidery is het heel leuk om nieuwe dingen te creëren. Het software programma V8 is opnieuw een uitdaging waar ik dat naaivoetkoffertje zeker kan gebruiken.

  Alvast een prettig eindejaar en een ideetjes vol nieuwjaar.

  ???????????????

 • maria hermans BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik wil graag aan deze verloting meedoen. Deze naaivoetjes zouden wij gebruiken voor de kleding die wij maken voor onze kansarme kinderen.  Zij zijn ten slotte de eerste slachtoffers als hun ouders weinig of geen middelen hebben. Al de kleertjes worden gratis aan deze kinderen geschonken. (zij mogen ze zelf uitkiezen) Niets is leuker als je schittering van hun oogjes ziet wanneer zij onze kleertjes krijgen. Op 28 en 29 maart 2020 houden wij onze eerste naaimarathon (24 uren naaien) om het probleem van kinderarmoede in eigen streek aan te kaarten.

  Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2020 gevuld met veel naaiplezier!

 • Esther Scholten BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Jaaaaa! Ik wil graag aan de verloting deelnemen. Bij mijn Bernina powerstation (770) heb ik al een aantal voetjes maar er staan er zeker nog een aantal (5 bijvoorbeeld) op mijn verlanglijstje. Zoals een zoomvoetje, om mooie smalle zomen in rokken en jurken te maken. Of een biezenvoet, zodat ik m’n werkjes nog mooier kan maken. Niet onbelangrijk; de accesoirekoffer lijkt me perfect om mijn mooie spulletjes in op te bergen. Enfin, wensen genoeg, dus ik hoop van harte dat ik win.

   

 • Marja van de Gevel BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Heel graag zou ik meedoen met de verloting van de Bernina voetjes. ik naai graag kleding en af en toe wat dingen om uit te proberen. Na een cursus om beter je naaimachine te leren kennen, ben ik pas echt een Bernina fan geworden. Op kinderkleding maak ik graag een applicatie. vandaar voet 23. Ik ben ook helemaal weg van koortjes en bandjes voet 21 en 46c en 85. Wat ik ook erg leuk vind is rimpelen. dus voetje 16. Met deze voetjes zal het naaien een stukje makkelijker worden en waarschijnlijk ook mooier.

   

   

 • Jolanda Mostert BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Natuurlijk wil ik meedoen aan deze super verloting. Ik zou onderstaande voetjes willen winnen omdat deze voetjes het werk makkelijker maken en daardoor dus tijd besparen waardoor ik nog meer leuke ideeën kan uitwerken. Ik zou heel graag voetje 56 openborduurvoet met glijzool en 52 winnen om stroeve materialen te kunnen verwerken en versieren. Rolvoet 55 voor het o.a. sluiten van de naad na het inzetten van een blinde rits. Smalle kant voet 10, onmisbaar, en de platte naad voet 71 om perfecte jeans met minder handelingen te  kunnen maken.

 • Angeline Prudon BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Lieve Bernina Blog,

  Ik wil graag meedoen met deze geweldige verloting. De accessoires koffer met de verschillende naaivoetjes van Bernina. Mijn wens is om deze naaivoetjes te winnen:

  verstelbare meandervoet # 73 — bandapparaat # 88 — breiwol voet # 12C — borduurvoet #24 — vrijekoord voet # 43.  Ik geef namelijk naailes en wil nog meer experimenteren met deze nieuwe naaivoetjes in het nieuwe jaar.
  Wens iedereen mooie feestdagen ? en een gezond 2020.

 • Joke Geluk BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou graag aan deze verloting mee doen. Wat betreft de voetjes ik gebruik de voetje op vele verschillende manieren, Ik ben naast quilten, naaien, borduren een lingeriemaker. Vele voetjes uit de Bernina voetjes collectie gebruik ik om het werk beter te doen.

 • Zoë De Jonck BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hallo , ik wil graag aan deze verloting deelnemen zodat ik mijn werkjes beter kan afwerken en zou de groene glijzoolvoetjes willen omdat deze voetjes nooit in de maandelijkse Bernina-actie komen. # 52 , # 53 , # 54 # 56 en het Cordonnetvoetje # 11. Ik vind Bernina GEWELDIG en wil daarom mijn collectie verder aanvullen. Merry christmas and a happy sew year.

 • Hennie De Vos BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Heel graag. Ben sinds een jaar met pre pensioen en ga weer naar naailes. Een aantal jaren geleden een Bernina gekocht. Wil heel graag meer naaivaardigheden ontwikkelen.

 • Saskia Gluvers BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste Lezer,

  Ik zou met deze 5voetjes mijn werk mooier willen afwerken. Mooi en makkelijker band op willen naaien. En die rimpelapperaten lijken me ook heel mooi. Ook zou ik nog een koort voetje willen voor mooie details. En nog borduur voetjes om de eindresultaten helemaal persoonlijk te maken. Nu duimen dat ik win.

  Fijne feestdagen

  Saskia

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam