Creatieve berichten over naaien

Dieren – ABC

Tatjana Hobrlant heeft weer een briljant idee gehad. Zij heeft een dieren-alfabet gedigitaliseerd. Ik wil jullie dit ook graag laten zien. Voor Tatjana is het een echte uitdaging om bij elke letter een dier te vinden, en natuurlijk correspondeert voor het Nederlandse alfabet de letter niet altijd met het dier, maar bij de letter “A” voor Aap past het.

En ook de “B” zal geen probleem zijn, dat wordt natuurlijk een Beer.

Vandaag beginnen we dus met de “A” en u kunt deze letter samen met het schattige aapje onderstaand downloaden. Bij elke letter zal Tatjana het overeenkomstige dier ook zonder letter ter beschikking stellen, zodat u flexibeler bent en de dieren ook afzonderlijk kunt borduren en zelf de passende letter(s) erbij kunt plaatsen.

Tatjana zal erop letten, dat het borduuroppervlak niet groter is dan 10 x 10 cm, dan is het waarschijnlijk heel veelzijdig te gebruiken.

In het downloadbestand vindt u steeds de formaten ART4, exp, pes, vp3, hus en jef, een JPG van de beide letters ter aanzicht en de werkbladen met informatie over de kleurwisselingen en de exacte grootten.

Download:

Dieren-ABC-Aap

Veel plezier bij het verzamelen van de letters en natuurlijk bij het borduren!

En natuurlijk een hartelijk dankjewel aan Tatjana!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam