Creatieve berichten over naaien

De W van ….

Voor de W heeft Tatjana een walvis gedigitaliseerd. Hij lijkt weliswaar een beetje op de orca van de “O”, maar Tatjana heeft daarom dit keer niet compleet in Redwork gedigitaliseerd en meer vulsteken gebruikt.

Wist u trouwens dat er meer dan 80 soorten walvissen bestaan? Deze leven bijna allemaal in zeeën, enkele soorten dolfijnen (die ook tot de familie van de walvissen behoren) vind je ook in rivieren. Walvissen zijn een van de grootste dieren op aarde, een blauwe vinvis kan zelfs 33,5 m lang worden en ong. 200 ton wegen. En walvissen kunnen 200 jaar oud worden, er is ooit een Groenlandse walvis geweest die 211 jaar is geworden, ongelooflijk nietwaar? Dit kon worden vastgesteld aan de hand van de jaarringen in de oorschelp. Behalve het alfabet digitaliseren, zoekt Tatjana ook vaak nog wat achtergrondinformatie over het dier dat ze uitgekozen heeft. Bij deze dus ook bedankt voor deze interessante gegevens!

Hier weer de link voor de downloads:

Dieren-ABC-W

Tatjana gaat nu op vakantie, dus de letters X, Y en Z kunt u vanaf 12 september verwachten. Heeft u in ieder geval genoeg tijd om nog een paar letters te borduren, voorder het verder gaat :-). Heeft iemand trouwens nog een idee voor een dier beginnend met “X”. U kunt dit graag onderaan dit bericht schrijven, wij zoeken nog ideeën!

Bij deze een fijne vakantie gewenst Tatjana!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam