Creatieve berichten over borduren

Pasen op zijn paarsbest – project #1

paasmandje_nr

Jullie herinneren je vast nog wel, dat wij even geleden een oproep hebben gedaan wie er mee wil doen aan het paasproject voor de BERNINA blog: Pasen op zijn paarsbest. De eerste inzendingen, gedeeltelijk met beschrijvingen, hebben we inmiddels al ontvangen. De projecten zien er veelbelovend uit, het is elke keer weer leuk om te zien hoe het materiaal individueel wordt gebruikt. We beginnen met het paasproject van Lut Gies. Lut schrijft ons het volgende:

“Hallo, 

Zie hier het resultaat voor mijn paasproject. Ik heb er voor gekozen om alles te borduren (borduren is mijn lang leven, ben er aan verslingerd). Ik heb gekozen voor luchtige borduurmotieven en die heb ik gevonden bij Stitch Delight, nl easter vintage. Voor de place mats heb ik de motieven gespiegeld en afgewerkt met de festonsteek bij mij siersteek nr.50, bij een ontbijttafel horen eitjes en de eihouders heb ik in kant geborduurd. Voor de servetten heb ik ook geopteerd voor een luchtig motief, bij de bestekzakjes heb ik het motief in de hoogte vergroot en in de breedte versmald dit alles met mijn machine/borduurmodule nr. 430 met bijhorende software.  Jullie hebben mooie kleuren gekozen voor dit project.

Vele groetjes, Lut Gies”

En dit is haar project:

Lut Gies1

Lut Gies 2

Lut Gies 3

Lut Gies 4

We vinden het een heel geslaagd tafelset en kunnen ons voorstellen dat er met Pasen gezellig ontbeten zal worden! Heel hartelijk dank voor je deelname aan het paasproject Lut!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam