Creatieve berichten over naaien

Paasverloting 2020: maak een project met een paashaas!

Het voorjaar is officieel begonnen en Pasen staat voor de deur, eigenlijk een heerlijke tijd. Nu zal Pasen dit jaar waarschijnlijk iets anders zijn dan normaal door de omstandigheden. Dus waarom niet tussendoor een beetje ontsnappen aan de realiteit? Wees creatief!

We zijn op zoek naar originele paashaas-ideeën. Start een nieuw naaiproject, alleen of samen met je dierbaren, en neem deel aan de BERNINA paasverloting!

Naai een leuke knuffel, borduur je kussen in paasstijl, maak een mooie tafelloper of een kindershirt. Alles mag, zo lang de paashaas maar terug komt in je creatie. Als je wilt, kun je nog een leuk verhaal vertellen over de achtergrond van jouw creatie en/of geef je paashaas een leuke naam. Fantasie en creativiteit kent geen grenzen!


Voorbeeld voor een leuk paashaas-project: de neus-paashaas 

Dit grappige beestje is ook bekend als het BERNINA neuskonijn, misschien kun je je nog hieraan herinneren? Deze knuffel werd enkele jaren geleden ontworpen door Claudia Geisser. Heb je destijds toevallig meegedaan aan de neuskonijnen-wedstrijd en zit dit beestje nog ergens bij je thuis? In ieder geval dachten we dat dit een leuk voorbeeld is voor de paasverloting van 2020. 

Claudia heeft ons overigens gezegd, dat het neuskonijn ook bij haar nog rondhuppelt. Ze heeft destijds veel verschillende varianten gemaakt en aan familie, vrienden en kennissen cadeau gegeven. Het patroon en de werkbeschrijving voor dit project vind je hier op onze website.

Maar nogmaals, dit is enkel een voorbeeld en voor de paasverloting kun je je fantasie de vrije loop laten, mits een paashaas in het naaiproject voorkomt!


Paasverloting 2020

Deelnemen kan tot 15 april via:

  • Instagram: plaats de foto van je creatie (waarin de paashaas is terug te zien) met de hashtag #BERNINApaashaas
  • Facebook: plaats de foto van je creatie (waarin de paashaas is terug te zien) onder de post over de paasverloting
  • E-mail: stuur een foto van je creatie (waarin de paashaas is terug te zien) naar info@bernina.nl. Zet in de betrefregel: Paasverloting 2020
  • Blogcommunity: plaats een bericht in de blogcommunity. 

Om een bericht (foto met tekst) in het community deel van de blog te plaatsen, selecteer je de campagne “Paasverloting 2020” in het dropdown menu:

Op deze manier verschijnt jouw bericht op de juiste plaats en in de rubriek die voor de verloting is aangemaakt. Let erop, dat je voor de paasverloting de juiste campagne selecteert.

Een «Like» door BERNINA op Instagram en Facebook geldt als deelnamebevestiging. Iedereen die een foto van hun naaiproject in de blogcommunity in de campagne “Paasverloting 2020” uploadt, neemt automatisch deel. Controleer na het uploaden even of je bericht ook werkelijk in de community verschijnt. Als je een foto via e-mail stuurt, ontvang je hiervan een bevestiging.

Duur

De verloting loopt tot 15 april 2020, 23.59u. Er wordt een random winnaar gekozen op 16 april. 

Prijs

We geven een BERNINA verrassingspakket weg met allerlei leuke spulletjes.

Deelnamevoorwaarden

De aanvaarding van deze voorwaarden is een vereiste voor deelname aan de BERNINA blog. Door middel van deelname accepteer je de BERNINA voorwaarden voor gegevensbescherming.

Aan de verloting nemen alle personen deel met woonadres in Nederland of België en die uiterlijk op 15 april 2020, 23.59u als volgt hebben deelgenomen: op Instagram (#BERNINApaashaas), op Facebook (upload foto onder post over paasverloting), via e-mail of in de blogcommunity (campaign: Paasverloting 2020).  

Medewerkers van BERNINA en hun familieleden zijn van deelname uitgesloten.

Op 16 april 2020 vindt de verloting plaats. Wij nemen daarna binnen zeven dagen via e-mail persoonlijk contact op met de winnares of winnaar. BERNINA is niet aansprakelijk voor het niet-ontvangen, een vertraagde ontvangst, of niet-lezen van het bericht over de gewonnen prijs.

De winnares/winnaar wordt door BERNINA op social media en de blog bekendgemaakt. Bij deelname aan de verloting gaat de winnaar hiermee accoord.

Als de winnares of winnaar niet in staat of niet gemachtigd is de prijs in ontvangst te nemen, kunnen we niet garanderen, dat een alternatieve prijs of vervanging kan worden aangeboden. De prijs kan niet contant worden uitbetaald en de aanspraak op de prijs kan niet worden overgedragen.

Indien de winnares/winnaar haar/zijn volledige adres niet binnen 7 dagen na bekendmaking doorgeeft, vervalt de prijs. De prijs wordt opnieuw verloot.

We behouden ons het recht voor de verloting te allen tijde te onderbreken, te beëindigen of het reglement te wijzigen. De weg van rechte is uitgesloten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam