Creatieve berichten over naaien

Mijn eigen naaiplekske

Iedere vrouw zou recht moeten hebben op haar eigen privé plekske waar ze volledig tot rust kan komen, haar hobby’s kan uitoefenen en zich creatief kan uitleven… Ondertussen ben ik al even verhuisd maar door helse verbouwingswerken geraakte mijn naaitafel niet tegoei geïnstalleerd. Maar nu is mijn naaiplekske eindelijk “ingericht”! Mits enig protest van manlief  eiste ik een permanente werkplek op in onze huiskamer. Wanneer de hangaar in onze tuin verbouwd is, maak ik daar mijn eigen ‘naaiateljee’ (nog een kleine discussie met boyfriend over bestemming van de hangaar: gereedschap tafel of naaitafel, hmm keuze lijkt me snel gemaakt, toch?!). Dromen mag… Tot dan hou ik het bij dit knus & gezellige mini plekske maar zet ik tijdens elk maakgenot onze hele living op z’n kop. Gevolg: véél permanente rommel en stof in ons salon…

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam