Creatieve berichten over naaien

18 december …

Kerst is nabij, die gezellige tijd…

Monika schrijft ons:

“Eindelijk is het klaar, de „kleine kostbaarheid“ is af. Helaas was de taft voor mij als beginnend borduurster nog weerbarstiger dan ik dacht. Met watteren wilde ik de taft geen geweld aandoen, aangezien ik de “kleine kostbaarheid” als middenkleedje voor de koffietafel wilde gebruiken. Ik zal met de golven moeten leven. Nadat het kunstwerk klaar was, heb ik toch nog wat verder geprobeerd en vastgesteld, dat men een borduurpatroon heel goed met de opties “rekken” en “steekdichtheid” kan bewerken.  Als borduurvlies heb ik nu opstrijkbaar, sterk vlies en verwacht daarvan dat de stof dan bij het borduren niet meer zo sterk zal samentrekken.”

 

Detailafbeelding

Hartelijk dank Monika voor je deelname en natuurlijk voor de foto’s van je prachtige tafelkleedje voor de koffietafel. 

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam