Creatieve berichten over naaien

Zomerproject # 15 – sweet summer

Christie van den Ende schrijft ons: “Hallo allemaal, ik heb mijn zomerprojectje klaar! Ik had aangegeven dat ik ook wel twee kleine stukjes van 75cm wilde hebben in verschillende kleuren, dat werd gebroken wit en perzik! Eerst dacht ik: wat móet ik hiermee!! Helemaal niet mijn kleurtje! Maar door het op te fleuren met gekleurde borduursels is het toch schattig geworden.”
Ik heb een klein ballonrokje genaaid met een ballonstrookje wat opgehouden wordt met gekleurd bloemetjesband.
Op het rokje bloemenborduursels in vrolijke zomerse kleurtjes. Aan de voorkant een lief strikje en aan de achterkant een applicatie. Omdat het niet een favoriete kleur van mij is (perzik), heb ik het gecombineerd met aqua.
Het bloesje heb ik ook op gefleurd met borduursels.

Om het af te maken heb ik er nog een hoofddoekje bij gemaakt, uiteraard met hetzelfde borduursel. (ik heb het hoofddoekje even bij een pop opgezet voor de foto, natuurlijk veel te groot).

Ik heb er veel plezier aan beleefd om het te bedenken en uit te werken, bedankt hiervoor. Groetjes Christie”

Beste Christie, wij bedanken jou voor het meedoen! Ondanks dat het niet jouw favoriete kleuren waren, is het een heel mooi project geworden. Een snoezig setje voor warme dagen!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam