Creatieve berichten over naaien

Rokjes!

Rokjes! Rokjes! en slofjes,

Mijn leven staat nu vooral in het teken van twee keer verhuizen één keer privé en één keer zakelijk dat is best pittig maar het is beide goed nieuws 😉 Wat gek is is dat ik altijd in een creatieve flow kom wanneer ik het druk heb en dat is nu niet anders en mijn aandacht gaat dan ook vooral uit naar allerlei creatieve projecten in plaats van naar verhuizen….

Maar waar het op neer komt is dat ik lekker veel aan het werk ben op de B330 die dus overuurtjes maakt tijdens het lesgeven als er een moment is 🙂

Mijn topmodel en muze is natuurlijk mijn lieve dochter Nova die alles aan moet wat ik maak en nu zijn dat rokjes en slofjes. Mijn moeder heeft ons opgevoed met heel veel sloffen> als je maar geen koude voeten hebt! Zo geef ik dat ook weer door aan Nova. Ze heeft al heeeeeeeel veeeeeeel slofjes maar mijn lievelingsslofjes met een panterprintje zijn al bijna te klein gelukkig zit ik nu in mijn panterprintfase en zijn nog meer mensen ernaar op zoek dus ben ik maar begonnen met slofjes dit is het eerste paar:

En verder ben ik heel veel rokjes aan het maken voor Nova en voor mijn webshop ik hoop dat ze in de smaak vallen.

Tot snel na mijn verhuizingen!!!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam