Creatieve berichten over naaien

Adventsproject – kerstboom # 19B

Van Evi Vlaeminck ontvingen we dit geometrische adventsproject. Evi schrijft ons: “Ik hou van eenvoud als basis en opvulling mag van mij gekleurd en ‘vol’ zijn, net als mijn huis… De meubels zijn basic maar ik verander graag van accessoires… Ik heb het groene vlak zo goed als op zijn geheel gelaten en met de rode draad maakte ik een mooie ‘slinger’ en in een kerstboom horen uiteraard kerstballen….”

Beste Evi, hartelijk dank voor het meedoen aan het BERNINA adventsproject, het is erg leuk geworden. Een leuk idee om knopen als kerstballen te gebruiken, past natuurlijk in de vorm! Het BERNINA team  wenst je een prettig Kerstfeest en een gelukkig en creatief Nieuwjaar.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam