Creatieve berichten over naaien

Deelneemsters voor het project “Pasen op zijn paarsbest” zijn bekend!

Heel hartelijk bedankt voor alle reacties naar aanleiding van ons bericht over het paasproject en de vraag wie er zin heeft om mee te doen!

trendkleur 2014 orchidee

Vooral na het verzenden van onze nieuwsbrief kwamen de aanmelding snel binnen. Inmiddels hebben we de 20 personen, die zich het snelst hadden aangemeld, een e-mail gestuurd met het verzoek om ons hun NAW-gegevens te sturen, zodat de materiaalpakketten naar hen verstuurd kunnen worden. Dit zijn: Mieke, Joanne, Elke, Esther, Nel, Karin, Marjet, Mieke, Anny, Maggy, Esther, Ellen, Jacqueline, Wilma, Lut, Isabelle, Trui, Mieke, Joke en Christel.

Helaas waren een paar lezeressen te laat met aanmelden en kunnen we hen geen materiaalpakketten sturen. Dit zijn de laatste vier reacties: Jacqueline, Rietje, Willie en Sandra. Mocht er iemand van de 20 personen die wel kunnen meedoen alsnog afzeggen, zullen we natuulijk met jullie contact opnemen.

Er zullen in de komende maanden weer nieuwe projecten worden voorgesteld, waar je aan mee kunt doen. Dus bezoek de BERNINA blog elke dag weer even, zodat je altijd op de hoogte bent wat er gaat gebeuren. Een blogproject wordt altijd als eerste op de BERNINA blog gepresenteerd, daarna volgt meestel de bekendmaking op onze Facebook-pagina en/of in een nieuwsbrief.

Zo, dan wensen we alle deelneemsters veel plezier bij het creëren van het tafelset voor een paarse Pasen!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Maggy BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste Bernina, Ik wil iedereen van harte feliciteren voor zijn Paa(r)sprojekt. Iedereen deed zijn best op zijn manier en ik denk toch wel dat dat net de bedoeling was. Aan iedereen een Vrolijk Paasfeest en hopelijk mag ik nog eens aan een project deelnemen. Het was een super leuke ervaring!

  Groetjes
  Maggy

 • Maggy BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hallo Bernina,

  Mijn pakketje is goed en wel aangekomen. Ik ben er dan ook vlijtig mee bezig. Ik heb al een deel klaar maar heb nog wat ideeën dus nog ff eraan verder werken. Ik ben heel benieuwd naar wat de anderen gaan maken. Het zal een leuke bedoening worden.

  Groetjes

  Maggy

 • Esther BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste bernina team
  Bedankt dat ik mag deelnemen
  Ik heb ondertussen mijn pakket met alle materialen goed ontvangen.
  Met veel plezier ga ik er aan beginnen.
  Bedankt en groetjes,
  Esther

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam