Creatieve berichten over borduren

Nederlandse versie BERNINA borduursoftware V7

V7 voor blog

Zoals jullie misschien al weten, is er nu ook een Nederlandse versie van de BERNINA borduursoftware V7 verkrijgbaar (software en beknopte handleiding – de uitgebreide handleiding wordt in het Engels geleverd). Mocht je de borduursoftware V7 al eerder hebben gekocht, zou je eigenlijk automatisch een melding moeten krijgen dat de Nederlandse versie nu beschikbaar is en zou er een update moeten plaatsvinden. Helaas is gebleken, dat deze melding niet wordt verstuurd en dat de software niet automatisch wordt geupdate. Er wordt op dit moment hard aan dit probleem gewerkt, zodat dit zo snel mogelijk kan worden gecorrigeerd. Natuurlijk moet dit ook worden getest en het zal daarom naar verwachting ongeveer 2 weken duren voordat de update opnieuw gepubliceerd kan worden. We vinden het belangrijk, dat iedereen die de V7 borduursoftware reeds heeft aangeschaft en nu op de Nederlandse versie wacht, hiervan op de hoogte wordt gesteld. Hartelijk dank voor jullie begrip en geduld!

Overigens kun je ook heel veel informatie over de BERNINA borduursoftware V7 op YouTube vinden!

Daarnaast willen we jullie attent maken op een gratis borduurmotief, de Imperial Tulip van de BERNINA Exclusive Embroidery Collection – Imperial Garden #82008.  Dit motief kan maar voor korte tijd worden gedownload, dus wacht niet te lang!

tulip

 

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam