Creatieve berichten over naaien

T-shirt voor jongens

Vorige weekend heb ik in een uurtje een leuk project gemaakt. Het is een schattig maar ook stoer t-shirtje voor mijn zoontje Jelle geworden.

Als basis gebruikte ik een t-shirt van de Hema, eerder gedragen door mijn dochter. Ik naaide er een appeltjes-applicatie op. Deze is van vinyl, maar heeft kleine gaatjes langs de rand. Hij was heel makkelijk op te naaien dus, ik hoefde er dus geen speciaal voetje voor te gebruiken.

De naam knipte ik uit flockfolie, gewoon uit de vrij hand. Dat geeft wel het leukste effect vind ik. De letters erop strijken (let op: heet maar zonder stoom) en klaar is Kees!

PS: Het appeltje is eigenlijk een knielap. Mijn zusje en ik hebben vorige week onze eigen stoffen-webshop geopend. Daar zijn de knielappen ook verkrijgbaar! Zie www.stoerejongensstoffen.nl

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Geertje BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Jullie hebben inderdaad leuke stoere stoffen! Trouwens, mjin zoontje heet ook Jelle, maar waarschijnlijk al te groot voor zo’n T-shirt. Een stoer blond jongetje kan ik me echter prima in dit T-shirt voorstellen!

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam