Creatieve berichten over naaien

Style your BERNINA – Skin Designer #2

Kort geleden liet ik jullie het ontwerp van mijn BERNINA Skin zien, een speciale sticker voor op je BERNINA, om deze echt eigen te maken. Deze week kreeg ik mijn ontwerp in de bus, dus met plezier laat ik jullie nu het eindresultaat zien….

In een stevige envelop kreeg ik de sticker, met een gebruiksaanwijzing. Die laatste was eigenlijk heel simpel: maak de machine vet- en stofvrij, haal alle losse uitsparingen uit de sticker en plak de sticker op. De uitsparingen zijn voor de knoppen en andere openingen op de machine.

En dat laatste is wel even een precies werkje, maar minder ingewikkeld dan het opplakken van een beschermfolie op je telefoon bijvoorbeeld….

Een fluitje van een cent dus!

Bij de sticker zit ook een ronde sticker voor op het wieltje aan de zijkant, om het helemaal af te maken.

En een leuke winactie….

Ik ben heel erg blij met mijn opgevrolijkte B380, die er nu niet alleen creatief uitziet, maar ook beschermd is tegen krassen en beschadigingen. Wil je ook zo’n BERNINA Skin voor je machine? In mijn vorige bericht kan je zien hoe ik de sticker heb gemaakt en tot en met 30 april krijg je de Skin gratis bij aankoop van je machine uit de 3-serie! Wil je alle details van die actie bekijken? Klik dan hier.

Laat je het ons op social media of in de reacties weten wanneer je een leuke Skin hebt gemaakt?

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam