Creatieve berichten over naaien

Rieten poppenwiegje

Mijn lieve, kleine nichtje had op haar Sinterklaas-verlanglijstje een rieten poppenwiegje staan. Met zo’n wens weet een creatieve tante natuurlijk wel raad!

Bij de kringloop vond ik een rieten wiegje die nog in prima staat was, maar dat wel een nieuwe binnenkant kon gebruiken. Hier het resultaat:

Ik naaide een nieuw matrasje met een bijpassende dekentje. En om het wiegje bond ik een mooi roze-wit-geruit lint met een strik. Op het dekentje gebruikte ik zigzag- en bolletjeband voor een vrolijk effect.

Op het matras borduurde met de nieuwe Bernina 580 ik met wit garen haar naam. Het effect was subtiel, maar toch persoonlijk.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Marieke BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Wat een cool wiegje toevallig heb ik afgelopen donderdag bijna zo’n zelfde wiegje ook bij een kringloopwinkel gevonden! Alleen geen wieltjes maar gewoon pootjes mijn handen kriebelen om ermee aan de slag te gaan 🙂 Ook heb ik een heel leuk rotanstoeltje erbij gevonden. De jouwe is erg mooi geworden!

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam