Creatieve berichten over naaien

Theemuts maken

Stitch@Home organiseert regelmatig leuke wedstrijden. Iedereen kan meedoen, beginner, gevorderderde, jong en oud. Het gaat erom, dat het een origineel project is. Tijdens de grote handwerkbeurzen wordt het resultaat van alle inzendingen aan het grote publiek geshowed. Dit keer organiseert Stitch@Home een wedstrijd met een oerhollands thema: Wie maakt de origineelste theemuts?

De basisregels en algemene voorwaarden kunt u in het tijdschrift Stitch@home of op de website lezen. Wij raden in ieder geval aan gezellig mee te doen. Op 17, 18 en 19 februari 2012 is Stitch@Home met de zelfgemaakte theemutsen te vinden op de handwerkbeurs in Zwolle, stand nummer 40.

De projecten moeten uiterlijk 19 januari 2012 bij Stitch@Home binnen zijn, kan dus nog net 🙂

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam