Creatieve berichten over naaien

Snelle tip

Tussendoor een snelle tip om kinderkleertjes te personaliseren. Ik maak lang niet alle kleertjes voor mijn kindjes zelf, omdat ik daar gewoon geen tijd en soms ook geen zin  voor heb. Maar ik vind het wel leuk als ze iets aan hebben dat een beetje bijzonder is. Niet dat ze precies hetzelfde dragen als andere kindjes. Daarom hier deze snelle tip!

Koop leuke basis kledingstukken, bijvoorbeeld effen t-shirts, sweaters, leggings of jurkjes. Kijk welke stofrestjes u nog in de lapjesmand hebt liggen en probeer deze op een creatieve manier te gebruiken.

Deze roze sweater kocht ik voor niet veel bij de H&M. Met twee reststukjes ecologische stof (natuurlijk van Stoere Jongensstoffen) maakte ik twee zakjes. Ik zoomde de bovenkant even om en zette de zakjes vast met een simpele zig-zag-steek op de voorkant van de sweater.

Op de achterkant van het truitje naaide ik enkele vierkante stukjes, ook met een zig-zagje.

En met een superklein reststukje maakt ik nog een lipje voor de rits. Zoals u kunt zien is mijn kleine meid er blij mee!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam