Creatieve berichten over naaien

Tijger in het Roze / Naaivoet 37

Deze leuke stof kwam ik tegen bij een stoffenbeurs in Den Haag. De laatste periode waren er diverse stoffenmarkten in mijn regio Zuid-Holland. Delft was een hele leuke op de Grote Markt, blijft toch een mooi historisch plein. Later ging ik met naai vriendin naar het Noordplein in Rotterdam. Een heel andere sfeer. Daar zeer dure stoffen, maar prachtig en helaas onbetaalbaar.

Voorbereidingen kantje gespeld

Enfin, in Den Haag vond ik een stand met lycra in diverse soorten en kleuren voor 2 en 3 euro de meter en heb daar verschillende aangeschaft. Zeker geen mooie zijde, maar wel weer leuk om eens te proberen. Daarom in dit artikel iets over de tijger. Vond dat ik het een beetje moest opleuken met dit kleine roze kantje. Verder natuurlijk roze picot en breed roze lint voor de strikken. Tot mijn ergernis zag ik bij thuiskomst dat ik schouderband ben vergeten te kopen. Dat leverde dus een Grr moment op. Ik wil toch de juiste kleur aanschaffen en  via een website aan te kopen vind ik toch weer risico. Geduld is een schone zaak!

Naaivoet 37

Omdat het kant zo smal is en ik netjes wilde zigzaggen, heb ik dit keer naaivoet 37 ingezet. Daardoor kon ik mooi langs het randje stikken en heb ik nu een prachtig resultaat. Toch vaak een kwestie van gewoon doen, wel even een proeflapje gebruikt.

De set zal ik later nog afmaken als ik het schouderband heb aangeschaft. Dus wordt vervolgd!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam