Creatieve berichten over naaien

Hieperdepiep hoera! 4 jaar!

Hieperdepiep hoera! 4 jaar!

Vandaag precies 4 jaar geleden ben ik officieel ondernemer geworden met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en vandaag precies 4 jaar geleden ben ik tante geworden van mijn nichtje Jamie (eigenlijk achternichtje het is de de dochter van mijn nichtje, maar we noemen iedereen tante om verwarring te voorkomen). Een bijzondere dag dus omdat op die dag op 1 maart 2010 ‘iektextiles’ een feit was geworden en ik kon beginnen met bouwen en creëren en mijn nieuwe nichtje tegelijkertijd mijn eerste “model” was voor kleertjes, slaapzakken, etc etc.

Het lijkt wel gisteren dat ik met mijn verse inschrijving van de KvK in mijn tas doorfietste naar mijn nichtje toe die die nacht was bevallen van de nieuwste telg van de familie: Jamie Lente Booij. Vanaf het moment dat mijn nichtje weer ging werken toen Jamie een week of 12 was heb ik iedere dinsdag op haar gepast en ken ik haar dus door en door en is het ook heel gek dat ze vanaf komende dinsdag niet meer altijd komt behalve in de vakantie :-(.

Mijn eerste slaapzakje en mijn eerste jurkje op mijn perfecte eerst model 🙂

En hier een compilatie van mijn werk:

En een compilatie van het werk van mijn cursisten!

En de locaties die ik heb gehad:

De eerste vanuit huis aan de Pretoriusstraat:

Iektextiles.nl

Toen op naar CASA 400!

Toen naar een verschrikkelijke plek waar ik niet eens foto’s van heb… nu eigenlijk wel jammer en de plek daarna was ook verschrikkelijk en heb ik wederom geen foto van gelukkig duurde deze ruimtes bij elkaar maar twee maanden om daarna in weer een fantastische tijdelijke ruimte te komen aan de Sarphatistraat!

Om daarna als laatste te eindigen in mijn fantastische ruimte aan de Gorontal0straat 49!

Waar ik fantastisch zit en meer cursisten dan ooit ontvang! Super 🙂

Wat ook wel leuk is om even op een rijtje te zetten is een compilatie van de kindermodeshows!

Vanuit de Pretoriusstraat

CASA 400

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam