Creatieve berichten over naaien

Amerigo Stokpaardje

Vandaag heb ik een leuk klein Sinterklaasproject voor jullie wat binnen een uur gemaakt is. Welk kind wil er nu niet een keer op Amerigo rijden? Met dit stokpaardje kan die droom een klein beetje uitkomen. Ik laat jullie in onderstaande video zien hoe ik een stokpaardje heb gemaakt.

Het patroon wat ik voor dit stokpaardje heb gebruikt, kun je hier gratis downloaden.

stokpaardjepatroonoverall

Ik heb in de video een Amerigo gemaakt, maar je kunt met dit patroon natuurlijk heel veel kanten op. Je kunt ook een stokpaardje in een andere kleur maken. Of je kunt er een regenboog eenhoorn van maken met verschillende kleuren manen.

stokpaardje1

Mocht je dit stokpaardje nu ook gaan maken, dan ben ik heel erg benieuwd naar jullie creaties. Ik zou het leuk vinden als jullie deze zouden delen op de facebookpagina van Bernina!

Ik wens jullie alvast een hele fijne pakjesavond toe!

logo

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam