Creatieve berichten over naaien

Zo maak je eenvoudig een handige tas

Hallo Allemaal,
Ik ben Monique, 32 jaar oud en samen met mijn man Ronald en onze hond Ben wonen wij in het gezellige Brabant. Dit is mijn eerste post voor BERNINA en ik vind het erg leuk dat ik vanaf vandaag het BERNINA-expert team mag versterken met mijn bijdrage.

ronaldhelmstrijd-5126-2

Voor deze eerste post heb ik een DIY- boodschappen tas gemaakt. Deze boodschappentas is lekker licht en je kunt hem gemakkelijk opvouwen zodat je hem eenvoudig kunt meenemen in je handtas. Heel handig en het scheelt veel plastic tasjes wat natuurlijk ook weer goed is voor het milieu.

In de video (vlog) laat ik je zien hoe makkelijk het is om zelf een  leuke tas te maken. Ook heb ik een checklist gemaakt die je kunt gebruiken tijdens het naaien. Als je even niet meer weet wat de volgende stap is, check je gewoon het stappenplan. Welke materialen je nodig hebt vind je in de checklist.

Op internet vind je diverse patronen als je bijvoorbeeld zoekt op “tote bag sewing pattern”.

Heel veel plezier bij het bekijken van mijn eerste vlog en succes met het maken van de tas. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je hieronder een berichtje achter te laten.
Veel naaiplezier

Een creatieve groet,

Monique

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam