Creatieve berichten over naaien

De Knipster wedstrijd is begonnen!

Mijn naaimachine draait de laatste weken overuren ūüôā Gelukkig is het zeker geen straf om zoveel achter de naaimachine te zitten. Waar ik zo druk mee ben? Met het naaien van de opdrachten van de knipster wedstrijd¬†natuurlijk! In mijn vorige post vertelde ik er al over en afgelopen zondag is de wedstrijd van start gegaan.

Ik had het voorrecht dat ik al eerder van alle deelnemers 1 kleine foto gezien had (zie foto hieronder) maar wat was het leuk om alle resultaten te zien afgelopen zondag. Iedereen heeft haar eigen draai gegeven aan het thema wat ik heel leuk vind om te zien.  De afgelopen dagen kon er gestemd worden op je favoriete outfit en gisteren werden de winnaars van deze week bekend gemaakt.

Er zijn elke week twee week winnaars; een winnaar door het publiek gekozen en er wordt een winnaar door de jury gekozen. ¬†De wedstrijd wordt¬†afgesloten met een live finale op het¬†Stoffenspektakel ¬†in de Brabanthallen in ‚Äôs Hertogenbosch, op 29 april. Dus zet het alvast in je agenda en kom allemaal de 29ste naar ‘s Hertogenbosch!!!

12792232_1033228373411081_4486803085878326092_o-1024x898

Ik maakte voor deze eerste week een blouse, broek en een bodywarmer en hiervoor gebruikte ik natuurlijk mijn BERNINA 440 Q en mijn 1150 MDA.

Voor het netjes doorstikken gebruik ik graag het smalle kantvoetje  Hiermee kan je eenvoudig op gelijke afstand van de rand doorstikken. Voor de bodywarmer gebruikte ik het boventransportvoet waarmee je gemakkelijk door dikke lagen stof heen naait, ideaal :-). De blouse werkte ik af met franse naden en bij de broek werkte ik de naden af met de lockmachine. Op dit moment liggen mijn kledingstukken bij de Knipmode voor de beoordeling maar zodra  ik deze terug heb ga ik mijn kleren met veel plezier dragen.

Ben je benieuwd naar al mijn foto’s kijk dan eens op ¬†mijn website¬†Keper &¬†Twill.¬†¬†Hier vind je ook een kennismakingsfilmpje.

Hieronder nog het mooie juryrapport waar ik heel blij mee ben.

ronaldhelmstrijdFotografie-5473
Monique
* Super mooie details
* Het Black & White thema heeft Monique op een geheel eigen wijze vertaald naar een casual look
* Mooie balans in de stofkeuze
* Wat betreft techniek en afwerking verdient deze outfit echt een groot compliment
* Voeg daar de gekozen styling nog aan toe en het plaatje is compleet

 

ronaldhelmstrijdFotografie-5439ronaldhelmstrijdFotografie-5429

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam