Creatieve berichten over naaien

De gelukkige winnaar/ winnares- Adventskalender 2018 – deurtje #24

Beste bloglezeressen en -lezers,

Wij danken iedereen voor de vele lieve, mooie, interessante reacties.
En dan nu de gelukkige winnaar/winnares van de Bernina verloting BERNINA 435: Hannie Aalberts

Van harte gefeliciteerd met de BERNINA 435.

Graag ontvangen wij in een privé mail  je volledige gegevens, dit kan naar [email protected]

 

Chers lecteurs et lectrices de Blog,

Nous remercions tout le monde pour les nombreuses belles et intéressantes réactions.
Et maintenant, l’heureux gagnant / gagnante du tirage au sort de Bernina BERNINA 435: Hannie Aalberts

Félicitations avec la BERNINA 435.

Nous aimerions recevoir vos coordonnées complètes dans un email privé, vous pouvez les envoyer à [email protected] s’il vous plait.

 

—-

Beste bloglezeressen en -lezers,

Chers lecteurs et lectrices du blog (vous pouvez lire cet article en français ci-dessous…) 

Namens het team BERNINA Nederland & België wensen we jullie een heel gelukkig kerstfeest en een gezond en creatief Nieuwjaar! We danken jullie hartelijk voor het volgen van onze blog en hopen, dat jullie veel creatieve inspiratie konden opdoen en natuurlijk ook diverse creatieve ideeën konden uitvoeren.

Bij deze danken we ook onze bloggers heel hartelijk voor het bedenken van talloze creatieve ideeën en voor het naaien, beschrijven en fotograferen van de projecten. Het is altijd weer fantastisch om te zien hoe creatief jullie zijn!  

2018 was een gouden jaar voor BERNINA en voor onze blog. Om het 125-jarige jubileum van onze onderneming toepasselijk te vieren, werden speciale limited edition naaimachines en gouden voetjes geproduceerd. Ook op de BERNINA blog waren diverse “gouden” projecten te vinden. En het quilt-along project van Sylvia Kaptein kreeg dit jaar een bijzonder en feestelijk tintje met de prachtige crystals. Kortom, in het jubileumjaar glinsterde, schitterde en blonk het overal!

We hopen, dat jullie en wellicht nieuwe lezeressen en lezers de BERNINA blog ook in 2019 weer volgen, commentaren schrijven, projecten maken en deze in de community posten of misschien zelfs zelf een blogger willen worden! De BERNINA blogs (NL, DE, EN) groeien en zijn een belangrijke online stem in de DIY wereld geworden. Dit hebben we zowel aan onze bloggers als aan onze lezeressen en lezers te danken!

Nu is het tijd om deurtje #24 te openen…

Dit jaar kunnen jullie meedoen aan de verloting van een fantastische naaimachine: de BERNINA 435 – één van de modellen uit de nieuwe BERNINA 4-serie!

Enkele highlights van deze machine:

 • eenvoudige bediening via het 4,3″ kleurentouchscreen
 • jumbo-spoel met 70% meer garencapaciteit, zodat je langer zonder onderbreking kunt naaien
 • gemakkelijk inrijgpad
 • verstelbare naaivoetdruk
 • en nog veel meer!

Meer info over dit model vinden jullie op: www.bernina.com/4series

Wat moet je doen om deze mooie BERNINA 435 te winnen?

 1. Schrijf een commentaar onder dit bericht en deel ons mee, dat je graag aan de verloting wilt deelnemen.
 2. Schrijf erbij waarom juist JIJ de gelukkige eigenaresse/eigenaar van deze BERNINA 435 wilt worden.
 3. Schrijf je commentaar voor uiterlijk 6 januari 2019 (23:59u) onder dit bericht. 

Deelnamevoorwaarden

 1. Deelnemen kunnen alle personen met woonadres in Nederland of België.
 2. De winnares/winnaar wordt op de BERNINA blog bekendgemaakt. Bij deelname aan de verloting gaat de winnaar hiermee accoord.
 3. Op 7 januari 2019 vindt de verloting plaats, wij nemen daarna persoonlijk contact op met de winnares of winnaar. Indien de winnares/winnaar haar/zijn volledige adres niet binnen 7 dagen na bekendmaking doorgeeft, wordt de prijs opnieuw verloot.
 4. BERNINA is niet aansprakelijk voor het niet-ontvangen, een vertraagde ontvangst, of niet-lezen van het bericht over de gewonnen prijs.
 5. Medewerkers van BERNINA zijn van deelname uitgesloten.
 6. We behouden ons het recht voor de verloting te allen tijde te onderbreken, te beëindigen of het reglement te wijzigen. De weg van rechte is uitgesloten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

We verheugen ons op jullie reacties en wensen iedereen die meedoet veel succes!

Een creatieve groet,

Het BERNINA team

P.S. Het BERNINA team is met vakantie van 21 december 2018 t/m 6 januari 2019. Mochten jullie vragen over de blog of de verloting hebben, kunnen we deze pas na 6 januari 2019 beantwoorden. Hartelijk dank voor het begrip.


Chers lecteurs et lectrices du blog,

Au nom de l’équipe BERNINA Pays-Bas et Belgique, nous vous souhaitons un très joyeux Noël, ainsi qu’un Nouvel An en bonne santé et créatif ! Nous vous remercions beaucoup d’avoir suivi notre blog et espérons que vous avez eu beaucoup d’inspiration créative tout en ayant diverses idées créatives.

Nous remercions également beaucoup nos blogueurs pour avoir proposé d’innombrables idées créatives et pour avoir cousu, décrit et photographié les projets. C’est toujours fantastique de voir à quel point vous êtes créatif !  

2018 était une année en or pour BERNINA et pour notre blog. Pour célébrer le 125e anniversaire de notre société, des machines à coudre à édition limitée et des pieds en or ont été produits. Plusieurs projets en “or” ont également été trouvés sur le blog de BERNINA. Et le projet de quilt de Sylvia Kaptein a eu une touche spéciale et festive cette année avec les magnifiques cristaux. En bref, l’année du jubilé a brillé et scintillé partout !

Nous espérons que vous, et peut-être de nouveaux lecteurs et lectrices, suivrez le blog de BERNINA en 2019, rédigez des commentaires, créez des projets et affichez-les dans la communauté, devenez vous-même un blogueur ! Les blogs BERNINA (NL, DE, EN) se développent et sont devenus une voix en ligne importante dans le monde du bricolage. Nous le devons à nos blogueurs et à nos lecteurs !

Il est maintenant temps d’ouvrir la porte n° 24 …

Cette année, vous pourrez participer au tirage au sort d’une fantastique machine à coudre : la BERNINA 435 – l’un des modèles de la nouvelle série 4 de BERNINA !

Quelques points forts de cette machine :

 • Fonctionnement facile via l’écran tactile couleur de 4,3″
 • Canette jumbo avec une capacité de fil supérieure de 70%, pour que vous puissiez coudre plus longtemps sans interruption
 • Chemin d’enfilage facile
 • Pression du pied presseur réglable
 • Et bien plus encore !

Plus d’informations sur ce modèle sont disponibles sur : www.bernina.com/4series

Que devez-vous faire pour gagner cette belle BERNINA 435 ?

 1. Écrivez un commentaire sous ce message et informez-nous que vous souhaitez participer au tirage au sort.
 2. Écrivez pourquoi VOUS voulez être l’heureux propriétaire de cette BERNINA 435.
 3. Écrivez vos commentaires avant le 6 janvier 2019 (23 h 59) au-dessous de ce message. 

Conditions de participation

 1. La participation est possible pour toutes les personnes résidentes aux Pays-Bas ou en Belgique.
 2. Le gagnant sera annoncé sur le blog de BERNINA. Lors de la participation au tirage au sort, le gagnant l’accepte.
 3. Le tirage au sort aura lieu le 7 janvier 2019, après quoi nous contacterons personnellement le gagnant. Si le gagnant ne fournit pas son adresse complète dans les 7 jours suivants sa publication, le prix sera à nouveau attribué.
 4. BERNINA décline toute responsabilité en cas de non-réception, de retard de réception ou de non-lecture du message concernant le prix gagné.
 5. Les employés de BERNINA sont exclus de la participation.
 6. Nous nous réservons le droit de suspendre, de résilier ou de modifier le tirage à tout moment. La voie du droit est exclue. Il n’y a pas de correspondance concernant le résultat. 

Nous attendons avec impatience vos réactions et nous souhaitons beaucoup de succès à tous les participants !

Une salutation créative,

L’équipe BERNINA

P.S. L’équipe BERNINA est en vacances du 21 décembre 2018 au 6 janvier 2019. Si vous avez des questions sur le blog ou le tirage au sort, nous ne pourrons y répondre qu’après le 6 janvier 2019. Merci beaucoup pour votre compréhension.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

85 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Julia Michels BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe graag mee. Mijn Bernina is al meer dan 30 jaar oud, dus echt tijd voor een nieuwe. De  Bernina 435 lijkt me een supermachten en uitstekend geschikt voor mij. Heel veel mogelijkheden en gemakkelijk mee te nemen. Alle goeds voor de bloggers van bernina.

 • Vivian Tinga BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een prachtige en handige machine is de 435 en ik heb al in de winkel gezien dat dit een supermodel is. Ik heb geen originele tekst om te schrijven  om de Bernina te winnen maar gewoon simpel de volgende:

  Wij maken vaak wat langere auroreizen en altijd neem ik een aantal handwerken mee. Maar naaien op de machine is toch het liefste wat ik doe. Na een week begint het al te kriebelen als  ik de naaimachine niet bij me heb. Een handzaam model als de 435 zou dan  ideaal in de kofferbak of achter de voorstoel passen. Gewoon een beetje plaats maken.

  Alle goeds voor Bernina en jullie in het nieuwe jaar.

 • Jelka Janssens BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Een fantastisch 2019 aan alle mede naaisters/naaiers en Bernina fans ?

  Bedankt Bernina voor de topmachines en de bergen prachtige ideeën die jullie ons bezorgen ❤️

  2018 was een beetje een verrassend jaartje hier ☺️ Dochter nr 4 kwam er een beetje onverwacht bij ????????‍?

  Mijn grote voornemen voor 2019 is om mezelf ook eens in de watten te leggen. Vooral dan op vlak van naaigebied. Iets meer tijd om te naaien en vooral eindelijk wat kledij voor mezelf maken, ipv voor de 4 dochters staat op de planning ??

  Gezien ‘tijd’ soms schaars is voor deze mama, is een topmachine zoals de Bernina 435 zeker een groot pluspunt. Geen gesukkel meer en bye bye ergernissen ?? Dus wil ik zeker graag meedoen voor deze mooie prijs ??

  En mss nog een puntje… de oudste dochter zou ook wel heel graag mama’s machine van nu willen om haar eigen werkjes te maken ?

   

   

 • Nadine Houbrechts BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Een heel fijn en creatief jaar gewenst aan alle volgers! Natuurlijk wil,ik graag dat toestel winnen en zo vele projecten een speciale toets geven wat zonder deze toestellen niet kan! Vb borduren van kleine details, namen, … … …!

 • Daphne Kroon BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Gefeliciteerd met jullie jubileum en bedankt voor alle inspirerende ideeën!!
  Voor 2019 is mijn goede voornemen om veel achter de naaimachine te werken. En die inspiratie tot 
  “gouden” projecten te maken. 
   
  Daarom hoop ik de gelukkigste naaister te worden van 2019 met deze BERNINA 435.✂️??321…..Happy creative new Year!!!!!!
   

 • Martha Souman BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum!  Dat er nog maar veel mogen volgen. Ik hoop dat ik de Bernina 435 win, zodat ik alle moderne snufjes van deze machine kan ervaren bij mijn naaiprojecten.

  fingers crossed ?

 • Trudy Kreischer BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Gefeliciteerd met jullie verjaardag. De Bernina 435 is net zo feestje als jullie verjaardag waarmee ik in 2019 mijn creativiteit verder kan gaan uitwerken.Vooral de highlights van deze machine spreken mij aan de highlights van deze machine spreken mij aan en het zal heel bijzonder zijn deze rolls royce  onder de naaimachine te mogen gaan gebruiken in 2019!  creatieve groet van een Berninafan
   

   

   

 • Trudy Kreischer BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Gefeliciteerd met jullie verjaardag. De Bernina 435 is net zo feestje als jullie verjaardag waarmee ik in 2019 mijn creativiteit verder kan gaan uitwerken.Vooral de highlights van deze machine spreken mij aan de highlights van deze machine spreken mij aan en het zal heel bijzonder zijn deze rolls royce  onder de naaimachine te mogen gaan gebruiken in 2019!  creatieve groet van een Berninafan
   

   

   

   

 • Lisette Goossens BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wauw! Ik doe graaaaag mee… dit zou super zijn om een boost te geven aan het opzetten van mijn eigen naailessen en zo nog meer mensen besmetten met het naaivirus 😉

 • maria hermans BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  het is altijd een hele fijne naaiervaring om met een bernina machine te mogen werken !!!

  steeds de juiste steek en steeds een mooi resultaat.

  nog fijne kerstdagen en een voorspoedig creatief jaar

   

 • Karin Van der Linden BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Allereerst gefeliciteerd met jullie 125 jarig jubileum!

  Wederom heb ik dit jaar genoten van de advenskalender, want een ontzettend creatieve en leuke idieen heb ik voorbij zien komen.

  De Bernina 435 zou ik graag willen winnen omdat ik weet dat je er heerlijk creatief op bezig kunt zijn op zo een geweldige machine met zoveel handigheidjes erop.

  Groetjes van een Bernina fan.

   

 • Karin Van der Linden BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Allereerst gefeliciteerd met jullie 125 jarig jubileum!

  Wederom heb ik dit jaar genoten van de advenskalender, want een ontzettend creatieve en leuke idieen heb ik voorbij zien komen.

  De Bernina 4e5 zou ik graag willen winnen omdat ik wet dat je er heerlijk creatief op bezig kunt zijn op zo een geweldige machine met zoveel handigheidjes erop.

  Groetjes van een bernina fan.

   

 • Anja Nelis BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Mijn machine is hoognodig aan vervanging toe! Dit zou zonder meer een topkado zijn om 2019 in te zetten! Ik doe dan ook graag mee aan deze wedstrijd!

 • Saskia Talsma BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Gewoon omdat ik nog nooit iets gewonnen heb?

  Zou fantastisch zijn. Ik zie mijn kleinzoon al lopen in prachtig genaaide eigen kleding. Naast mijn 830 naai ik met mijn 30jr oude lewenstein(bruiloftkado) en die is echt aan vervanging toe! Dus de spaarzame tijd die ik dan heb om te naaien/borduren wordt dan zóo efficiënt!

 • Marja van de Gevel BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Gefeliciteerd met jullie 125 jarig bestaan.

  Komend jaar doe ik examen voor costumière, natuurlijk zou zo’n mooie machine een kers op de taart zijn!

 • Nicole Jorna BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Gefeliciteerd met jullie 125 jarig jubileum. Ik doe graag mee aan deze winactie. Dit zou een hele mooie positieve start van het nieuwe jaar zijn na een onstuimig jaar. Creatief bezig zijn op deze mooie machine van Bernina. Daar zullen dan vast heel wat gelukkige naaimomentjes op gemaakt worden. Fingers crossed.

 • Annelies Derks BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou deze machine voor mijn dochter Jessie Derks willen winnen. Zij maakt al haar kleding en de kleding voor haar kinderen zelf, van ondergoed tot winterjas. Zij is toe aan een nieuwe machine die ik haar super graag hun.

 • Anja Van Zwietering BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik heb voor kerst mezelf de bernina coverlock 1300 cadeau gedaan. Zalige machine. Nu heb ik een 20tig jaar oude huskvarna naaimachine en zou zo graag deze vervangen voir een bernina. Helaas zal het bij elkaar sparen van het geld nog een tijd duren. Het zou fantastisch zijn als ik de bernina win ?

 • Gera Heijink BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Gefeliciteerd met jullie 125 jarig jubileum. Ik heb al ruim 20 jaar een virtuosa 150 naar volle tevredenheid en heb sinds dit voorjaar het borduren ontdekt met de B700. Ik zou graag meeloten voor de B435 omdat deze ook de voor mij zo super handige stop/start knop heeft en de kniehevel( optie) zodat ik, ondanks mijn beperkingen, de wereld van het quilten en appliceren kan ontdekken en natuurlijk ook voor het “gewone” naaiwerk kan gebruiken met de vele verschillende steken en motieven.

 • Jessica Peelen BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou deze mooie naaimachine graag willen winnen…. 2018 is en was een turbulent jaar waarin we hoorde dat m’n vader ongeneeslijk ziek is. Daardoor bleef mijn creatieve geest een beetje op de achtergrond staan. Hopelijk wordt 2019 ondanks alles een klein beetje beter….Maar met deze machine die heel wat meer in zich heeft dan m’n oude machine, zou ik graag mijn creativiteit en inspiratie weer opfleuren.. Ik ben dol op naaien en zou in ‘t nieuwe jaar weer heel graag mooie en leuke creaties willen maken!!

 • Nel Gozeling BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe graag mee met de verloting van deze mooie machine.
  Waarom ik dit verdien?? We zijn volgend jaar 40 jaar getrouwd, hebben 2 prachtige kleinzoons en ik maak graag mooie kleding en leuke hebbedingen. Dat zou super gaan op deze Benina!!

 • Mayke van Dort BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ja ik doe graag mee aan de loting! Ik werk nu bijna zo’n 7 jaar met een huismerk-machine van een zekere Duitse supermarkt, maar merk dat ik graag een machine zou willen die iets meer kan zodat ik weer verder kan met mijn leer-proces. Hoewel de budget-machine een hele fijne starter was, heb ik wel problemen met wat dikkere (of juist dunne) stof, en met tweelingnaalden. Dat zou met deze Bernina geen problemen meer moeten geven!

 • Bianca Bouwman BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou zo graag kans maken op deze mooie machine. Bij mijn naailerares gebruik ik altijd een Bernina machine, loopt heerlijk en werkt nog fijner dan dat. Dan ga ik thuis verder…aan mijn NIET Bernina machine. Gelukkig hebben de muren geen oren ? want oh oh oh wat een onding is dit. Alles gaat net niet…..dus gooi ik de boel maar weer gefrustreerd aan de kant. Wachtend op een nieuw maandag, naailes-dag…met een Bernina ?.

 • Martine Winkelmolen BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie jubileum! Hopelijk hebben jullie fijne kerstdagen en een goede start van 2019!

  Ik neem graag deel aan deze actie en ik wil graag winnen, omdat ik eet het afgelopen jaar achter ben gekomen dat ik best wel creatief ben als ik maar voldoende rust in mijn hoofd heb. En dat ik dat inmiddels ook echt kan voelen. Ik heb er een heel jaar voor nodig gehad maar nu eindelijk het besluit genomen om vanaf 2019 een dag minder te gaan werken, zodat ik meer tijd voor mezelf heb. Wat zou er dan leuker zijn om dan ook met een nieuwe naaimachine het jaar te starten, zodat 2019 weer een creatief jaar wordt.

 • Wil de Groot BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wauw wat een geweldig mooie machine. Ik heb sinds een jaartje de overlock L450 van Bernina en sindsdien ben ik helemaal gek op Bernina. Helaas heb ik nog niet genoeg geld gespaard voor een nieuwe naaimachine (van Bernina) maar de Bernina 435 zou ik helemaal super vinden om te winnen. Wat een droom zou dat zijn om mooie kleding mee te naaien.

 • Rietske Van den berg BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik ben heerlijk aan het naaien voor de kleinkinderen en a f en toe voor mijzelf. Ik doe nu voor het 2e jaar mee met een crazy quilt blog en maak alle onderdelen op mijn machine . Maar als ik zie wat allemaal mogelijk is op zo n Germinal machine . Ben ik oprecht jaloers.  Zou er graag een krijgen .

 • Monique Brauns BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe graag mee met de verloting, ben met costumiere examen bezig en zou dit graag op een hele mooie nieuwe machine doen zodat die van mijn moeder met rust kan

 • Esther Verkaaik BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou hem graag winnen ik volg momenteel een aantal coupeur masterclasses en er wordt steeds gezegd dat Bernina een machine is voor naaisters. Daarom zou ik er graag een bezitten, wil ik graag zelf ervaren;)  mocht ik hem winnen zal ik mijn eerste project voor Stichting Jurk maken op deze machine, giving back! Het volgende project is dan een smokingjasje geinspireerd op YSL voor de masterclass. Plannen genoeg!

 • wilma Verhelst BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  wat een Superleuke aktie ik doe heel graag mee met de verloting,doordat mijn eigen naaimachien geen goede knoopsgaten maakt ben ik al een tijdje op zoek naar een andere machine deze zou echt heeel super zijn om te winnen,wat een mooie creaties kun je hier wel mee maken heeeeel gaaf,daarom doe ik graag mee

  liefs van Wilma

 • wilma Verhelst BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  wat een Superleuke aktie ik doe heel graag mee met de verloting,doordat mijn eigen naaimachien geen goede knoopsgaten maakt ben ik al een tijdje op zoek naar een andere machine deze zou echt heeel super zijn om te winnen,wat een mooie creaties kun je hier wel mee maken heeeeel gaaf,daarom doe ik graag mee

  liefs van Wilma

 • Ans Van Zijl BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou heel graag mee doen, samen deurtje 24 willen openen, en deze mooie Bernina willen winnen. ??2019 wordt voor mij een jaar met een nieuwe start en hoe fijn zou het zijn om hierbij ook een voor mij nieuw naaimachine merk te mogen gaan omarmen. Waarschijnlijk ga ik heel veel vrije tijd krijgen waarin ik een draai moet gaan vinden, met een mooie nieuwe machine kan ik dan in ieder geval de nodige uurtjes aan mijn naai hobby besteden ???

 • Marleen Borst BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe graag mee, mijn oude naaimachine heeft zijn beste tijd gehad. En naaien is dan niet echt leuk meer. War zal ik mijn creativiteit met deze mooie machine heerlijk kunnen uitvoeren, en wat zal iedereen in ons gezin heerlijk vetwend worden met mooie kleding. Vooral de kleinkinderen en dochter zullen heel blij zijn als ik naald en draad, en Bernina oppak om wat moois te maken ☀️, ik kan bij voorbaat van de gedachte al genieten .

 • Hannie Aalberts BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Het zou geweldig zijn om deze machine te mogen gebruiken. Mijn dochter leent (lees: gebruikt?) mijn machine veel waardoor ik op wacht sta om mn eigen machine te kunnen gebruiken ?

  Maar zij werkt aan haar toekomst dus daar werk ik aan mee.

  Hoe fijn zou het zijn om zij aan zij met haar te kunnen werken… ?

  Het zou te gek zijn ?

 • Diane van Zandbrink BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doen heel graag mee met deze verloting. Ik zou de Bernina 435 graag voor haar winnen. Na jaren voor iedereen te hebben gezorgd vind ik het tijd dat ze iets voor zichzelf kan en gaat doen. Iets creatief met de naaimachine past heel goed bij haar. Ze zou leuke tricot shirts voor haar kleinzonen willen maken maar vindt dat met haar bijna 50 jaar oude Elna zigzag een drempel. Een Bernina 435 zou heel erg goed passen bij de plannen.

 • Lisette Thuss BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe graag mee aan deze verloting. Met deze Bernina 435 zou ik dan eindelijk mijn quiltdeken af kunnen maken, omdat op deze machine grotere projecten makkelijk verwerkt kunnen worden. Er zit meer garen op de spoel, dus ik hoef niet zo snel weer af te breken. Heb ik eventueel wat dikkere stukken kan ik de voetdruk ook veranderen, daarnaast zitten er quiltsteken op, dus deze kan ik dan ook mooi gebruiken voor mijn deken.

 • Bregtje de Groot BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Uiteraard zou ik deze machine dolgraag willen winnen. Mijn dochter van elf begint steeds meer te naaien en het zou wel heel geweldig zijn als we tegelijkertijd, naast elkaar zouden kunnen naaien!

 • Wendy Ver BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou graag deelnemen aan de verloting, omdat ik een jaar geleden mijn naaimachine heb herontdekt, en dat hij niet alleen meer dient voor retouches, maar ik echt nieuwe leuke dingen kan maken.

  Met deze nieuwe Bernina ga ik nog veel meer dingen kunnen dan met mijn oude en zou ik leuke speelgoedjes, kleedjes en  dingetjes kunnen maken voor mijn nichtje.

 • Anniek Bernaerts BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe graag mee aan de verloting. Moest ik winnen, zou ik mijn eigen kledij korter kunnen maken en hiervoor niet telkens iemand moeten lastigvallen. En ambitieuzere naai-projectjes zouden ook een kans krijgen 🙂

 • Gerda van Drunen BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Gefeliciteerd met jullie 125-jarig jubileum!  😀 Ik zou een ander heel heel erg GELUKKIG maken als ik dit mag winnen en dat zij eigenaresse/eigenaar van deze BERNINA 435 mag worden.  Zij maakt dagelijks hangmatjes en is altijd bezig op haar oude tweedehandse naaimachine!  Het is ook tijdens Kerst dat je een ander iets zou gunnen en ik gun het haar van harte!  Ze zal dan zeker laten zien wat ze maakt!  

 • Thea Oosterveen BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Gefeliciteerd met jullie 125-jarig jubileum! Dat haal je alleen met een ijzersterk merk! Ik doe heel graag mee omdat dit een fantastische luxe machine is waar ik heel graag mee zou willen werken.

 • Wilma Post BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wie wil nu niet zo’n prachtige machine willen 🙂 Onze oudste dochter komt steeds mijn naaimachine lenen .Ze is bezig om alles een beetje onder de knie te krijgen en maakt -nu nog wel- makkelijke kleertjes voor haar dochtertje. Dat betekent wel dat mijn machine steeds weg is , knap onhandig . Dus als ik een mooie Bernina zou winnen dan zijn er 2 blij. Mijn dochter mag dan mijn machine houden en ik zou dolblij zijn met deze prachtige nieuwe machine .Daar kan ik vast wel weer een hele tijd mee vooruit 😉

 • Rommy van Houten BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Waarom ik deze machine zou willen winnen, omdat ik deze naaimachine als ideale start zie voor mijn kleindochter. Ze houdt ervan om samen met oma te naaien. Ik zou haar graag een eigen naaimachine willen geven, Dit zou de ideale gelegenheid zijn , om de creativiteit van haar te stimuleren en te activeren. De generatie van morgen te helpen aan een mooie , goede naaimachine

 • Tamara Vermeulen BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  2018 was mijn jaar. Op eigen houtje 40 kilo afgevallen en ik voel me beter dan ooit. Om al mijn “nieuwe” energie om te kunnen zetten in creativiteit zou ik met deze naaimachine door het dolle heen zijn . 2018 kan al niet meer stuk en als het begin van 2019 met deze kanjer zou beginnen dan…….dan…… Ik ben er nu al sprakeloos van. Fijne feestdagen en een geweldig Nieuwjaar.

 • Lisette Goossens BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe graaaaaag mee! Wat zou dit een mooi kerstcadeautje zijn… ik zou de machine graag gebruiken voor het opzetten van naailessen en nog meer mensen enthousiast maken en besmetten met het naaivirus  ?

 • Maaike Kuiper-Leenheer BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou gewoon heel verlegen worden en niet weten wat mij zou overkomen, een Bernina naaimachine winnen, welke vrouw of man die graag voor  -we zitten er toch niet achter?-  de naaimachine  zit wil dat niet, nu ik dus. Een machine die moeiteloos door dikke lagen gaat, mooie steken heeft om te gebruiken voor kleding of lingerie. Mijn deur staat open. Mooi creatief 2019 iedereen

 • mia vd venne BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  oooo wat zou dat gaaf zijn om deze naaimachine te winnen ben als kind van 14 jaar op een bernina begonnen,

  ben nu 69 jaar en vele andere merken verder,

  dan blijft het toch kriebelen als ik een bernina zie,

  waarom ik nooit een bernina heb gekocht weet ik niet maar het was toen een pracht machine en nu met al de nieuwe snufjes zal dat zeker nog beter zijn.

  dus laat mij die maar winnen.

 • Leny Krabbenborg BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Heel graag wil ik deze prachtige machine Bernina 425 winnen.Hij kan meer dan de 380,ook een machine waar ik heel blij mee ben.Nu ik met prepensioen ben naai ik veel.Misschien dat ik binnenkort een workshop ga geven.Het wordt dan een workshop om creatief met je machine om te gaan.Omdat meer mensen te motiveren ,ook mensen zonder machine,is het heel handig dat er een extra machine staat.

  De machine is dus niet voor mij alleen,meerdere mensen kunnen er gebruik van maken.

   

 • Wilma van 't Hof BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zit graag achter mijn naaimachine. Helaas is dat een oudje, die nog van mijn moeder is geweest. Doet het nog prima. Maar is eigenlijk alleen geschikt voor “recht-toe-recht-aan” naaien. Zomen en knoopsgaten maken lukt nog wel, maar voor wat meer ingewikkeldere projecten ga ik nu naar een vriendin. Kan daar altijd terecht, maar ja, dan moet ik wel de deur uit. Zou zo happy zijn als ik binnenkort op een nieuwe machine mijn jurkjes enz. mag gaan maken. Ik doe dus heeeeeeeel graag mee.

 • Marijke Witteveen BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou graag de Bernina willen winnen, omdat een tweede, goede naaimachine intensief gebruikt gaat worden door mijn dochter Anne. Zij studeert Fashion Design aan Willem de Kooning in Rotterdam en zit in het derde jaar.

  Ze kan deze machine overal naar toe nemen, terwijl mijn Bernina thuis blijft.

 • Magali Torres Guizado BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een moiie afsluiting voor de Adventskalender. Ik doe me aan de verloting. Zelf ben ik een een Bernina gebruiker. Nadat ik een Bernina ken, wil ik niets anders. De uitgebreide assortiment aan accesoires en tutorials is fantastisch. Ik naai voor mijnzelf en mijn familie. Ook do ik patchwork en quilting, dus de abernina 435 zal een goede aanvulling zijn voor mijn naaiwerk. Ik kijk er naar uit. Merry Christmas.

 • JACKIE Nachtegaal BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wauw Zoveel plannen met een nieuwe machine , Ik mocht hem altijd lenen van mijn moeder helaas is hij stuk gegaan dus een nieuwe wauw zou helemaal door het dolle heen gaan!

 • Leen Mertens BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hallo, ik waag graag mijn kans om mee te doen aan de verloting !

  Met deze super-naaimachine kan ik niet wachten om nieuwe kleedjes of andere leuke dingen te maken ..

  Fijne feestdagen en een mooi en creatief 2019 !

   

 • estherc BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Natuurlijk zou ik ook graag willen winnen 😀 Deze mooie machine zou prachtig staan naast mijn bernina lockmachine en nog mooier naast mijn Bernina 114 uit 1934 🙂  En dan kan ik mijn oudere naaimachine doorschuiven naar mijn dochter, dan heeft zij ook een fijne naaimachine 😀

 • Sandra Wever BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hallo BERNINA …. O Wauw wat een droom van een machine ? en wat zou ik graag de BERNINA 435 winnen. Ik vind wel dat ik m heb verdiend. Omdat ik heel veel cadeautjes voor andere mensen maak op de naaimachine  en aangezien mijn oude machine bijna aan het eind van zijn latijn is…zou ik het superrr vinden om m te winnen. ??

  Alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig  2019

  Veel liefs van Sandra Wever?‍♀️

 • Liesbeth Wouters BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Dank jullie wel voor alle tips en natuurlijk zou ik graag in het bezit komen van zo’n mooie machine met al die bijzonderheden, hoewel ik met mijn machine ook gelukkig ben.

 • Francine Lardinois BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Je vous suis chaque jour sur le blog, et je participe avec plaisir à ce tirage au sort. Si la chance me sourit, ce serait pour faire plaisir à ma belle fille qui commence à très bien se débrouiller en couture. Moi j’ai déjà la 750qe,un petit bijou qui me permet de vivre ma passion, couture et broderie, pleinement. Je souhaiterais donc faire profitez à d’autres les très bons moments que je passe avec ma machine bernina.

 • Angeline Prudon BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Het zou echt fantastisch zijn om mee te mogen doen om de Bernina 435 te winnen !

  Al dik 6 jaar werk ik al begeleider op een naaiatelier en coach en begeleid ik kandidaten terug naar een baan met heel veel plezier, en wat doe ik dan?

  Op een zeer rustige manier leer ik ze de vele kneepjes van het vak textielevormgeving.  Dit werk zeer therapeutisch voor ze. Het mooie hieraan is dat de kandidaten van elkaar leren om moeilijke herstelopdracht samen te maken. Met de tijd voelen zich veilig en groeien naar een persoon met eigenwaardes en normen geloven en dan ook dat ze de volgende stap kunnen maken naar werk.

  Ben zeer groot fan van Bernina dus op ons ons naaiatelier werken we met Bernina naaimachines en Lockmachine.

  Ik werk parttime en wil nu thuis starten met naailes aan buurtgenoten en voor kandidaten die graag met anderen gezellig weer achter de naaimachine. Met twee naaimachines kom ik niet ver met het geven van naailes.

  Wie weet heel misschien heb ik  ?

  Groetjes,

  Angeline Prudon

   

 • Eveline De Herdt BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik neem ook heel graag deel aan de verloting! Ik heb nu een 350, maar nu ik ondertussen wat meer ervaring heb, zou het leuk zijn dat ik nog meer mogelijkheden zou hebben.

 • Ingrid Van Tuyl BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Al 125 jaar mooie en bijzonder betrouwbare machines. Gefeliciteerd !!!Ohhhh wat zou ik blij zijn met zo een prachtige machine..mijn oudje loopt op de laatste benen en is wel aan vervanging toe. Helaas zijn de eurootjes een klein probleempje en zal ik lang moeten sparen. Dus winnen…. ik blijf hopen 😉

 • Hetty Janssen BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Allereerst … Heel fijne Feestdagen en een super creatief 2019 toegewenst.

  Verder … dank voor de creatieve ideetjes. Ga vooral zo door 😉

  Natuurlijk doe ik graag mee met de verloting. Wie weet?!

 • Nicky De Potter BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Volg al een hele tijd de  berichten Bernina en ben altijd verrast van de zeer positive  reakties.  Het zou een zeer mooi geschenk zijn mocht ik deze machine winnen om mooie kleding te maken voor mijn kinderen en kleinkinderen. Bernina staat voor kwaliteit, dat weet iedereen. Heel fijne feestdagen aan iedereen.

 • Aldi Top BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ohhjeej, Bernina is gewoon Bernina!  Nou ja,….uhh gewoon, dat ook weer niet. Want…er is kwantiteit en kwaliteit. De Bernina machine staat voor kwaliteit. Ze doet wat ze mag doen en altijd met veel plezier. Welke type men ook maar gebruikt. Ik zal enorm blij zijn als ik deze 435 mag gebruiken.  Begin nu alvast hard te duimen en hoop …….

 • Dini Kuijer BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Heel graag zou ik deze Bernina winnen. Ik naai/quilt bijna iedere dag en mijn machine is al ouder dan 10 jaar (geen Bernina). Dus wel aan vervanging toe.

 • Berenice Dijkens BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Supergaaf! Ik heb altijd op een bernina genaaid (eigenlijk nog steeds) en hij is nog steeds top. Volgens mij is het een record 830, mijn moeder heeft mij er  op leren naaien en ik mijn dochter, hij is denk ik wel minimaal 30 jaar oud. Maar nog geeft hij dat heerlijke vette mechanische geluid en hij doet het nog super. Maar soms… zou je toch net wat meer snufjes willen 😀 En dat heeft deze prachtige Bernina. Dan geef ik mijn geliefde 830 door aan mijn dochter en ga ik van deze een nieuw familie erfstuk maken <3

 • Saskia Gluvers BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste Bernina, ik wil graag de Bernina 435 winnen. Niet voor mijzelf of wel een beetje. Ik heb namelijk al een geweldige Bernina. Maar de meer als 40jaar oude naaimachine van mijn moeder is zeker aan vervanging toe. En dan kan ze me wellicht nog meer helpen als ze op een bernina 435 werkt. Om de mooiste creaties samen te maken.

  Nu maar duimen. Fijne kerstdagen. Spetterend 2019.

 • maria Vennix BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik wil hem niet zelf, maar Ik gun deze super mooie jubileum machine een dierbare vriendin, die al vele fysieke en mentale problemen heeft moeten over winnen en ondanks haar pijnlijke lijf door gaat en al vele steken op haar oude  Bernina heeft genaaid. Het machientje is aan pensioen toe. Ze is financieel niet niet in de mogelijk hem te vervangen. Ik gun haar het naaien zo, het geeft haar rust, dat is toch een mooie gedachte bij een jubileum .

 • hetty noordewier BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  al jaren bekend met de Bernina ik heb nog een oudje maar zou best wel een luxe uitgebreide willen winnen, waarom winnen dat is iets wat bij mij eigenlijk nooit het geluk brengt en wel dat ik dit jaar nog een kroonjaar beleef wat leeftijd betreft

   

   

 • Joke Geluk BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik ben Joke Geluk en zou graag deze Bernina winnen. Ik ben een Oma van twee kleindochters die ook graag op de machine naaien. Ik maak ook veel dingen voor hun op de machine en ben toe aan een nieuwe.

 • elisabeth maria martina mols BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  mijn bernina heeft helaas de geest gegeven

  aan dit mooie nieuwe exemplaar zal ik vast en zeker weer veel plezier beleven

 • Marianne Scholten BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ruim dertig jaar geleden kreeg ik mijn eerste echte naaimachine van mijn moeder toen ik op kamers ging. Daarvoor deed ik het op een oud bakbeestje van mijn moeder.
  De machine heeft me eigenlijk al die jaren trouw dienst bewezen. Maar nu is hij echt toe aan pensioen. Ik kan er helaas niet meer op vertrouwen en mis hem regelmatig.
  Het wordt tijd voor een nieuwe alleskunner die me weer jaren gaat vergezellen. Ik denk dat de BERNINA 435 en ik wel een mooie klik hebben.
  Fijne feestdagen!

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam