Creatieve berichten over naaien

SPECIALE ACTIE! GRATIS Bandapparaat #88 en bandvoet #95!

Bij aankoop van een BERNINA naaimachine uit de 5-serie (B 590, B 570 QE, B 540) ontvang je het bandapparaat #88 (32 mm) en de bandvoet #95 C.

Deze aanbieding is geldig van 15 september t/m 30 november 2019 ( zolang de voorraad sterkt en geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen) Actie is verlopen!

Blog 5-serie met gratis bandapparaat en bandvoet

Vaak terug te vinden op quilts, kleding, kussens en portemonnees. Het aanbrengen van Biaisband is meestal een proces met meerdere stappen, maar met het BERNINAbandapparaat #87 en #88 is het een One-Step techniek die het snel mogelijk maakt om biaisband aan te brengen.

BERNINA heeft twee bandapparaten.

 • Bandapparaat #87 dient voor het omboorden van kanten met voorgevouwen biaisband in een breedte van 13, 20 of 25 mm.
 • Bandapparaat #88 maakt met niet-voorgevouwen biaisband in een beedte van 28, 32 en 38 mm perfect afgewerkte randen.

Met het speciaal voor het bandapparaat ontworpen naaivoetje #95/95C kun je op een makkelijke manier de biaisband aanbrengen. Ik ga je vertellen hoe! ?

Het bandapparaat is eenvoudig aan de machine te bevestigen met één enkele schroef. De eerste keer dat je het gebruikt, moet je het bandapparaat zo aanpassen zodat deze precies past bij voet #95. Er zijn twee plaatsen die je misschien moet aanpassen. De kleine arm aan de achterkant moet aan de zijkant van de voet passen en er zijn twee schroeven die je indien nodig aan moet passen. Het stof kanaal dat de bias strip of bias tape houdt moet direct voor de rechter-teen van de voet eindigen. Nogmaals, er zijn twee schroeven die kunnen worden losgemaakt als een aanpassing nodig is.

Het bandapparaat in actie!!

Zowel de bandapparaten #87 als #88 werken op een vergelijkbare manier. Je brengt de biaisband aan in het kanaal en het vouwt zich door de vorm van het apparaat. Trek het door tot je een paar centimeter achter de voet hebt. Het bandapparaat vouwt de onbewerkte randen om en plaatst de omwikkeling rond de rand van je project.

 

Blog Série 5 avec appareil à biais et pied pour biais gratuit

Souvent trouvé sur les Quilt, vêtements, coussins et porte-monnaie. L’application d’un biais est habituellement un processus en plusieurs étapes, mais avec l’appareil à biais de BERNINA #87 et #88 cela devient une technique en une seule étape qui permet de rendre un biais contraignant plus simple et rapide.

BERNINA dispose de deux appareils à biais.

 • L’appareil à biais #87 sert à l’application des rubans pré-plié d’une largeur de 13, 20 ou 25 millimètres.
 • L’appareil à biais #88 sert à l’application de bandes non-plié d’une largeur de 28, 32 et 38 mm

Le pied presseur #95/95C conçu pour l’appareil à biais vous permet d’appliquer facilement le biais. Je vais vous expliquer comment !  ?

L’appareil à biais est facile à attacher à la machine avec une seule vis. La première fois que vous l’utilisez, vous devez ajuster l‘appareil de sorte qu’il s’adapte exactement au pied #95. Il y a deux endroits que vous pourriez avoir besoin d’ajuster. Le petit bras à l’arrière doit tenir sur le côté du pied et il ya deux vis que vous devez ajuster si nécessaire. Le canal qui tient la bande de biais devrait se terminer directement devant la droite du pied. Encore une fois, il ya deux vis qui peuvent être desserrés si un ajustement est nécessaire.

L’appareil à biais en action !

L’appareil à biais #87 et #88 fonctionnent de la même manière. Vous insérez la bande de biais dans le canal et il se plie à travers la forme de l’appareil. Tirez-le jusqu’à ce que vous ayez quelques centimètres derrière le pied. L’appareil à biais plie les bords et place l’enroulement autour du bord de votre projet.

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • joanne BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik heb vandaag de bernina 570qe machine aangekocht

  Hoe werkt deze actie precies ? en hoe kan ik me hiervoor aanmelden ?om in aanmerking te komen voor deze accessoires

   

  Alvast bedankt

 • joanne BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik heb vandaag de bernina 570qe machine aangekocht

  Hoe werkt deze actie precies ? en hoe kan ik me hiervoor aanmelden om in aanmerking te komen voor deze accessoires

   

  Alvast bedankt ?

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam