Creatieve berichten over naaien

In de Kijker: Diane Scheffers

Accessoire van de maand: Breiwolvoet #12

Elke maand komt er een leuk project op de BERNINA blog te staan, gemaakt met het accessoire van de maand om jullie te inspireren. We willen jullie graag voorstellen aan de personen achter deze projecten. Vandaag is dit Diane Scheffers, onze BERNINA Assistant Product Educator. Diane maakte deze maand met behulp van de breiwolvoet #12 een handig make-up tasje! Het breiwolvoetje #12 is het accessoire van de maand oktober. Dat betekent dat je dit voetje dus nog een paar dagen met 15% korting kunt kopen bij jouw BERNINA dealer! ?

In de Kijker

Hallo allemaal,

Ik ben Diane Scheffers, 40 jaar en ik woon met mijn dochter Nina (15) en zoon Thijs (14) in het gezellige Brabantse Made. Als klein meisje was ik altijd al druk in de weer met het aankleden van mijn Barbies.. Style, haar en make-up kwamen daar ook bij kijken. ? Met mijn beide oma’s kon ik uren breien, haken en borduren en later kwam ook de voorliefde voor de naaimachine waar ik al heel wat uren achter heb gezeten.

Als puber wilde ik altijd schoenenontwerpster worden.. Dat is helaas niet gelukt. Al heb ik er wel een “schoenentic” aan over gehouden! ? Na mijn opleiding Mode & Detailhandel ben ik een hele andere weg ingeslagen, maar ik heb de voorliefde voor de mode en het creatief zijn weer op kunnen pakken als Assistent Product Educator bij BERNINA…

Het leuke van mijn werk is dat ik de hele dag creatief mag zijn! Of dat nu achter de naaimachine is, op de blog of op nog heel veel andere vlakken. Soms word ik ‘s nachts wakker met een idee en kan ik niet wachten om het te gaan realiseren!

Een van mijn lievelingsvoetjes? Poehhhhhh… Dat is dan toch het breiwolvoetje #12… Wat ik ontzettend leuk vind om te doen is het bezig zijn en maken van Home-deco en DIY’s. In deze blog maakte ik bijvoorbeeld leuke, geborduurde woonaccessoires!  Je kunt zoveel leuke dingen maken met materiaal wat iedereen altijd wel in huis heeft… Het “Re-designen”… en dan door naar Re-deshinen! Wat zijn jouw favoriete projecten om te maken?

Groetjes,

Diane

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam