Creatieve berichten over naaien

Accessoire van de Maand november: Transporthulp voor knoopsgaten naaien

Deze maand is de Transporthulp voor knoopsgaten naaien met een marktadviesprijs van € 50,99 het Accessoire van de Maand! Dat betekent dat je dit accessoire in november met 15% korting kunt kopen bij jouw BERNINA dealer! Hieronder vind je meer informatie over de Transporthulp voor knoopsgaten naaien.

Transporthulp voor knoopsgaten naaien: Het hulpmiddel om prachtige knoopsgaten te maken.

  • Optimaal stoftransport bij het naaien van knoopsgaten
  • Voor gebruik met dikke, volumineuze en elastische stoffen
  • Te combineren met Knoopsgatsledevoet #3A/3B

Een heel handig Accessoire.

De transporthulp voor knoopsgaten vergemakkelijkt het transport van dikke, pluizige stof. De transporthulp wordt daarvoor met de BERNINA knoopsgatvoet #3A / 3B verbonden. Zo ontstaat een knoopsgatvoet met een bijzonder brede zool. Daarnaast zorgen de twee plaatjes voor extra transportoppervlak en drukken ze het materiaal gelijkmatig aan. Zo maakt u ook op moeilijk materiaal mooie knoopsgaten met een gelijkmatig steekbeeld.

Soms, kan het voorkomen dat tijdens het maken van knoopsgaten de BERNINA knoopsgat-sledevoet #3A niet vlak kan liggen… Als de knoopsgatvoet op de middenvoornaad rust, of op een andere naad die iets hoger ligt dan de basis waar het gat moet komen, dan kan het voorkomen dat hij vastloopt en kan de rest van het knoopsgat niet verder afgewerkt worden….Nou, Dan is dit is het perfecte moment om de Transporthulp voor knoopsgaten te gebruiken:-)

Dit accessoire wordt bevestigd aan de BERNINA Knoopsgat-sledevoet Knoopsgat-sledevoet #3A deze aan de achterkant van de voet vast te haken en vervolgens in de uitsparingen aan de voorkant van de voet te klikken. Je stof komt tussen twee metalen platen te liggen. Door dit accessoire te bevestigen, kan de naaivoet dikke stoffen en ongelijke naden in een gelijkmatige beweging verwerken, wat resulteert in een prachtig knoopsgat. 🙂

Image of Knoopsgat-sledevoet #3A.

Knoopsgat-sledevoet #3A

<article class="r-teaser-item r-product-teaser-item"> <div class="r-teaser-text ng-binding">Met de knoopsgat-sledevoet #3A bepaal je voor elke uitvoering met de sensor of met de hand de gewenste knoopsgatlengte voor precies even lange knoopsgaten.</div> </article>

Meer informatie

Het ziet er een beetje vreemd uit, maar zodra je het hulpmiddel vastklikt en je knoopsgat gaat naaien (probeer eerst altijd even op een proeflapje) zie je dat het perfect werkt!

Et Voila! je hebt een perfect knoopsgat. Kleine tip: maak je knoopsgat open met ons handige Knoopsgatbeitel met houten blokje, hiermee kun je op een veilige manier de knoopsgaten openen….je wilt nu natuurlijk niet dat je door de stiksels heen knipt 😉

Klik hier eens voor algemene tips over het naaien van knoopsgaten 🙂 En klik hier voor een eerder geschreven blog over de transporthulp voor knoopsgaten maken.

 

Creatieve groetjes,

Diane

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam