Creatieve berichten over naaien

Januari een drukke maand……

Januari een drukke maand……

Op zaterdag 8 januari was het cursusseizoen echt van start gegaan met als eerste de tieners en verder iedere dag les gevarieerd van kindernaailes tot de Madmen-naailes en alles ertussen in. Het is allemaal wel heel druk maar dit keer was het iets zwaarder dan normaal want ik ben zwanger ☺ deze zomer zullen mijn vriend en ik onze eerste kindje verwachten. Zoals de moeders onder de lezers wel weten, ben je in het eerste trimester wat meer moe dan anders en dat was ook zo! Maar nu zit ik in het tweede trimester beland en kan ik het allemaal weer wat meer aan.
Maar nu wat cursusresultaten uit de eerste maand:

Eén van mijn tieners                                   Eén van mijn gevorderde cursisten         Eén van mijn beginnende tieners

Het kan jullie niet zijn ontgaan: The Amsterdam Fashion Week was vorige week in de Westergasfabriek te Amsterdam en daar kun je niet zomaar heen gaan, maar! Samen met één van mijn tieners hadden we twee toegangskaartjes gewonnen! Hierbij wat foto’s gemaakt met mijn telefoon (dus de kwaliteit is niet al te best maar toch een impressie hoe het was vanaf de eerste rij ☺

Helaas heb ik afgelopen drie weken zelf niet zo heel veel kunnen maken…. maar ik heb heel veel ideeën en plannen om snel uit te werken dat houden jullie van mij tegoed!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam