Creatieve berichten over naaien

Britney naait op een BERNINA

Britney Spears, die onderweg is met haar “femme fatale”-Tour , heeft in Zweden nog even naailes van het creatieve kostuumteam gekregen en een foto op Twitter gepubliceerd. Zoals op de afbeelding is te zien, heeft de zangeres, die met concerten en songs zoals “Oops! … I did it again” internationale bekendheid heeft gekregen, de juiste naaimachine uitgekozen. We gaan er ook vanuit dat de aparte concert-outfits – dit zijn o.a. een roze latexbody met passend jasje, een kimono en een zwarte body met glitters – eveneens met één van onze BERNINA kwaliteitsproducten is gemaakt. We nemen aan, dat de helm, die ook op de foto is te zien, niet onder de naaimachine terecht is gekomen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam