Creatieve berichten over naaien

1111 Marathon in Almere – deel 2

Hier dan deel 2! Ik wil natuurlijk graag verder informeren over deze actie. Ik kan me alleen maar aansluiten bij het bericht van Rianne. ‘s Ochtends in de auto hadden we het er nog over, dat we de tijdplanning wel onder controle zouden hebben. We hadden ons namelijk alleen voor de ochtend aangemeld. Maar zoals Rianne al zei, van een paar uurtjes werden heel veel uurtjes – maar wel hele voldane uurtjes. Het begon dus met stof uitzoeken…

De projectpatronen die tijdens de 1111 Marathon gemaakt konden worden kunnen overigens van de Creapower website worden gedownload. Rianne en ik hadden besloten om een potloodtasje – uiteindelijk dus 4 – te maken. Omdat de ruimte beperkt was en het buurthuis vanaf het begin al druk bezet was, besloten Rianne en ik om ons voor het knippen op de grond te installeren.


We vonden ook nog het laatste vrije plaatsje voor de BERNINA aurora 440, twee stoelen erbij en beginnen maar. Rianne achter de naaimachine, ik zorgde voor de creatieve voorbereidingen en geloof me, ik kreeg er niet genoeg van.

Hier nog een lintje, daar nog een strikje of een gehaakte versiering. Maar het resultaat mocht er zijn, we waren er trots op!

Download:

Patroon en beschrijving potloodtasje

Ook de patronen en werkbeschrijvingen van de andere projecten die tijdens de actiedag werden gemaakt kunt u op de website van Creapower downloaden. Hier een paar voorbeelden:

Dus wilt u iets namaken, ga uw gang!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam