Creatieve berichten over naaien

Creatieve uitbarstingen deel II

Door een hoop rompslomp met verhuizen en gedoe had ik niet echt tijd en ruimte om aan de slag te gaan met dingen die ik echt leuk vind maar inmiddels heb ik een zeer productieve week achter de rug!

De B330 maakt weer flink wat uren om mijn ideeën te maken 🙂

Allereerst twee jasjes voor Nova,  eerst één om deze overgangsperiode met het weer door te komen en daarna nog eentje om echt de winter in te gaan met een voering die ik van een cursist heb gekregen. Een ander leuk detail is dat ik de stofjes aan de buitenkant laatst van mijn oudste tante heb gekregen die vroeger zelf ook coupeuse was.

Ook heb ik eindelijk kennis gemaakt en gewerkt met strijkvelours van vanmarieke.nl en dat is echt fantastisch spul! Mijn project was voor de dochter van een vriendinnetje die een dochter heeft die 1 werd (dus een maandje jonger dan Nova)

Deze vriendin is tevens een cursist die me afgelopen week een foto stuurde van alle dingen die ze bij mij op de les heeft gemaakt alleen moest daar nog wel de voetenzak aan worden toegevoegd dus dat doe ik wel even voor in dit blog 🙂

Ook heb ik knuffels op de B330 gemaakt voor jarige kindjes die allemaal 1 werden in de afgelopen 1,5 maand.

Ook was ik vorige week op IJburg waar de Elle inside design beurs wat wel een leuk evenementje was alleen iets te weinig goodies als je het mij vraagt… 😉 maar tot mijn verrassende verbazing kwam ik ook Bernina tegen!

Ook heb ik sinds lange tijd weer eens een stofje gekocht twee dat ik al heeeeeeeeel lang wilde hebben 🙂

Deze klassieker van Micheal Miller en een cool stofje van Moda van ontwerpster Aneela Hoey.

Kortom een hoop inspiratie, ideeën en plannen voor komende tijd! En als hint voor volgend blog: een hoop mutsen!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam