Creatieve berichten over naaien

Euhm ja nog maar een keer verhuizen maar nu naar een topplek!

Het duurde even maar hier weer blog van mijn hand en ja nog een keer verhuisd 🙂 De ruimte waar ik voor mijn vakantie heen was verhuisd was niet echt fantastisch maar het was noodzakelijk….. Ik werd erg ongelukkig op die plek en dat had ik aangegeven bij de verhuurders die anderhalve week later met een fantastisch alternatief kwamen in het pand ernaast! Een supergrote en lichte ruimte met zelfs een gigantisch keukenblok>kortom een hele verbetering op mijn laatste twee ruimtes 🙂

Dus ik ben weer helemaal gemotiveerd om aan de slag te gaan!

Thuis op de B330 staan een aantal projecten gepland zoals een winterjasje voor Nova, een hoop dingetjes voor in huis en een supercool projectje van een pareltje dat ik heb gevonden in de kringloopwinkel:

Even leuk bekleden en het wordt helemaal top! Voor 4,00 in de kringloopwinkel gekocht en toen zag ik afgelopen week een nieuwe versie in een winkel voor 45,00!! Wat een mazzeltje 🙂

Via Pinterest vond ik deze foto en dat is helemaal een droom om waar te maken over een jaartje ofzo!

De lessen zijn inmiddels ook weer in volle gang, het was een rustige start na mijn vakantie maar inmiddels loopt het allemaal alweer aardig vol en dit bloesje is het vermelden waard! Een superschattig stofje en deze dame heeft een oog voor coole stofjes want haar huidige project is ook al met een superstoer stofje allemaal voor haar zoontje.

Tot snel!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam