Creatieve berichten over borduren

STOFFENSPEKTAKEL BARNEVELD

Woensdag 19 oktober is het stoffenspektakel in Barneveld! Het is een echt spektakel, want het is er altijd megadruk, omdat het in de herfstvakantie is.

Wij hebben de laatste stoffenspektakels in Barneveld toch het idee dat het aantal bezoekers wat de stand bezoekt terugloopt. Dus daar moeten we wat aan doen.

Ik heb met Stefan afgesproken dat ik de hele dag voetjes ga demonstreren! Jippie…… kan ik me uitleven. De voeten waar ik zeker mee aan de slag ga is het accessoire van de maand de rollenvoet en de voet van de vorige maand de rechtstikvoet.

Heb nog wat stofjes, dus even wat knippen, een project is altijd leuker als op losse lapjes, terwijl je die losse lapjes ook kunt opsparen voor een project. Ik heb nog wel grijze kunstleer gekocht,met een felle kleur voering, want ik heb mijn dochter beloofd een tas te maken.

Afgelopen vrijdag gingen we winkelen, en hebben ook de nodige tassen bekeken en ideen op gedaan.

Dan natuurlijk ook even applicaties van tricot met de rechtstikvoet.

Prachtige pauwen veren die ik ga uitknippen en op effen tricot ga stikken, door al die smalle puntjes van de veren is de rechtstikvoet met de rechtstiksteekplaat onmisbaar.

En dan hebben we natuurlijk ook lockmachines bij ons, ook daar wil ik mee aan de slag. Ik ga een voorbeeld maken voor een kerstkrans, op 18 november hebben we daar een workshop van, kan ik vast laten zien hoe die wordt. Het is naar het idee van de krans die ik al eerder heb gemaakt, die ook in een blog bericht beschreven is.

En dan heb ik ook nog fleece, dubbel geweven, dus met twee kleuren, dit had ik een aantal weken geleden al op de Albert Cuyp gekocht met koord en knopen.

Voetje 11, 12, 18, 22 en 43 kan ik hiervoor gebruiken.

Kortom genoeg voorbeelden en tips om te laten zien! En je slag te slaan om eens lekker stof in te kopen! Wie weet tot ziens!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam