Creatieve berichten over naaien

Nog 1x!

Nog 1x! Nog 1 x verhuizen en wel naar en vaste ruimte> eindelijk! Dit zal allemaal plaatsvinden begin mei en hier een kleine impressie van de ruimte die nu helemaal wordt gerenoveerd:

We kunnen niet wachten om te verhuizen en ja we! Want dit is een foto gemaakt voor een boekje over leuke dingen in Amsterdam Oost samen met mijn nieuwe werkmaatje Rebecca.

We gaan de naailessen uitbreiden met feestjes voor kinderen, babyshowers, vrijgezellenfeestjes, etc en we gaan eindelijk het langverwachte naaicafe beginnen met vooraf een daghap. Nog twee maandjes dus! Nu alles voorbereiden en uitdenken.

Zoals beloofd in mijn vorige blog het cadeautje door één van de kinderen op de naailes voor Nova echt heel lief!

Ook zelf heb ik niet stilgezeten, voor mijn lieve dochter heb ik op B330 een heel cool (al zeg ik het zelf)  retro-pakje gemaakt:

En omdat ze van die lange haartjes heeft is een slabbetje strikken in d’r nek steeds lastiger omdat je dan gauw d’r haartjes meestrikt….. Dus dit leek me een goede oplossing en in de praktijk is het ook al bewezen! Ze is er erg blij mee.

En ik ben toch nog een keer in zee gegaan met Groupon, Groupon die van alles en nog wat aanbiedt in slimme deals zo ook een naailes van een avond bij mij. In 2011 heb ik dit ook al een keer gedaan toen was het vrij stressvol maar nu heb ik het voor mijn idee wat beter aangepakt. Er komen in het komend halfjaar zo’n 150 mensen 1 avondje op les die dan een klein etuitje of tasje kunnen maken. Daarna krijgen ze korting op een vervolgcursus als ze willen blijven. Ik ben benieuwd! Dinsdag de eerste 🙂 Een luier-etuitje is ook één van de opties dus je kunt maken dus heb ik er zelf al even één gemaakt als test en hij is superfijn!

Dit was een van alles wat blog 🙂 Tot snel!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam