Creatieve berichten over borduren

Workshop met de DesignWorks gereedschappen

27 Februari 2014 geef ik in het BERNINA Creative Center in Breda een workshop waarbij de cursisten een ordnerhoes  maken met PaintWork, CristalWork en CutWork Tools. Het is een unieke kans om kennis te maken met deze creatieve gereedschappen als je ze niet hebt  en een zetje om je over de drempel te helpen als je ze wel hebt, maar er nog niet mee gewerkt hebt. Informatie over de workshop vind je hier. Voor de workshop heb ik een patroon gemaakt dat hier is afgebeeld.

Eenmaal begonnen lijkt het wel of ik niet kan ophouden met digitaliseren. Daarom heb ik dit jaar een Valentijnskaart gemaakt met PaintWork, CristalWork en CutWork. De kaarten gebruik ik ook voor verjaardagen of voor vrienden in het ziekenhuis, dan wordt de tekst aangepast. Het patroon voor de Valentijns kaart kun je hier downloaden valentijnkaart exp.

Voor het maken van de Valentijnskaart met PaintWork laadt je het patroon in de machine. Plak de kaart in het midden van de ring met schilderstape.

Bevestig de juiste steekplaat en de PaintWork tool. Teken het patroon en de tekst.

De kristallen zijn op de kaart  geplakt met gedeeltelijk gevulde mal, die gemaakt is voor de ordnerhoes.

Er zijn heel veel variaties mogelijk. Vervang het getekende hartje door een CutWork applicatie wijzig de tekst en/of de achtergrond van de kaart en maak er een paar in voorraad.

Voor degenen zonder de DesignWork tools heb ik een redwork patroontje gemaakt met een jpg afbeelding van het hartje zodat u dat kunt uitknippen en opplakken. Hier te downloaden.gestikte valentijnskaart

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Janny Tijl

    Ik heb mij al ingeschreven.
    Ik had er al veel zin ik, nu ik dit gezien heb, is mijn zin alleen maar toegenomen.
    Janny

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam