Creatieve berichten over naaien

Accessoire van de maand oktober: Jeansvoet #8/8D

Deze maand is de jeansvoet #8/8D met een marktadviesprijs van €33,99 en €42,99 het accessoire van de maand! Dat betekent dat je dit accessoire in september met 15 % korting kunt kopen bij jouw BERNINA dealer! Hieronder vind je meer informatie over de jeansvoet #8/8D. Ook zullen we gedurende de maand een leuk project op de blog delen, waarbij dit accessoire wordt gebruikt ?

BERNINA heeft bijna 100 naaivoeten en accessoires…zo veel?! Yes! zo veel….Waarom zo veel?

  • Het verbetert je naaivaardigheden
  • De juiste naaivoet voor elk project
  • Sneller naaien zorgt voor snellere resultaten 🙂
  • Professioneler ogende projecten
  • Biedt meer creatieve mogelijkheden

Jeansvoet #8

Perfect voor dikke stoffen zoals Jeans en Denim.

  • Voor rechte stiksels op dikke naden en meerdere lagen materiaal
  • Voor denim, canvas, reistassen enz.
  • Met de steekplaat voor rechte steken krijgt u perfecte resultaten
  • Voor 5,5 mm en 9 mm machines

De jeansvoet #8/8D is de beste keuze voor het naaien door meerdere lagen zware stoffen. Aan de naam kun je al zien dat deze naaivoet de
perfecte keuze is voor het naaien van denim, maar hij is ook geschikt voor het naaien van andere stevige materialen zoals canvas en meubelstoffen. En de perfecte partner voor het maken van bijvoorbeeld: zitkussens, overtrekken, kussens, dekzeilen voor buiten en meubelhoezen.

BERNINA Dubbeltransport

De Jeansvoet is er in twee versies….Jeansvoet #8 is voor machines met een maximale steekbreedte van 5,5 mm. Jeansvoet #8D werkt met de BERNINA dubbeltransport functie op de 9 mm modellen. Let op: De naaldopening op elk van deze voeten is smal. De jeansvoet is ontworpen voor het stikken van een rechte steek. Heeft uw machine de BERNINA dubbeltransport functie? Gebruik deze! Dit is de beste keuze voor de meeste projecten, omdat de stoflagen dan beter bij elkaar blijven zonder dat de stof verschuift of wegglijdt.

Doorstikken, doorstikken en….doorstikken

Jeansvoet #8/8D maakt een verschil voor het uiterlijk van jouw doorstiksels. Je kunt doorstikken met een naaivoet voor alle doeleinden, maar voor de mooiste steek adviseren wij Jeansvoet#8/8D. Deze voet heeft een smalle naaldopening en werkt goed in combinatie met de rechte steekplaat om de naald te richten terwijl deze in de stof naait. Ideaal voor het doorstikken van denim en andere zware stoffen, maar ook voor andere stoffen, zoals quiltkatoen, linnen en alle soorten wol. 

Heavy Fabrics

Omdat het een jeansvoet wordt genoemd, weten we dat hij goed moet werken om door lagen denim heen te naaien, dus is het logisch dat je hem ook voor andere zware materialen kunt gebruiken 🙂 Probeer het maar eens bij het naaien van zware stoffen zoals bijvoorbeeld canvas en meubelstoffen. Voor de beste steekkracht gebruikt je een 100 Jeans of Denim naald in combinatie met de rechte steekplaat. 

Big Book of Feet

Ben jij al bekend met de “Big book of Feet”? Als je meerdere BERNINA naaivoeten en accessoires voor je machine hebt, kan The Big Book of Feet je helpen er het meeste uit te halen…Heb je een aantal BERNINA naaivoetjes? Geen probleem! Je kunt dit boek ook gebruiken voor de praktische technieken en creatieve versieringen die je kunt uitoefenen. Dit boek is erg leuk om te lezen, alleen al om te zien welke mogelijkheden de speciale naaivoeten kunnen bieden in samenwerking met je BERNINA naaimachine!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam