Creatieve berichten over naaien

Win toegangskaarten voor de 50PlusBeurs!

Heb je altijd gedroomd van een workshop met een van onze BERNINA naaimachines?

 

Dan is dit je kans!

Van 11 augustus t/m 3 september 2023 maak je kans op een duo ticket voor de 50PlusBeurs in Utrecht. Dit is al 29 jaar het grootste evenement voor de actieve plussers in de Benelux met honderden standhouders vol entertainment, aanbiedingen en heel veel informatie.

 Wij mogen 10 x 2 toegangskaarten verloten voor de 50PlusBeurs in Utrecht!

Wil je kans maken op deze giveaway? Schrijf je dan zo snel mogelijk in, maar uiterlijk 3 september 2023, voor de reguliere nieuwsbrief van BERNINA Benelux en blijf up-to-date! 

  • Ontdek actuele aanbiedingen
  • Blijf of de hoogte van BERNINA nieuws
  • Ontvang inspiratie

Tijdens de beurs kun je i.s.m. KNIPMODE een creatieve workshop volgen met BERNINA naaimachines. Je bent in de gelegenheid  om je eigen bigshopper te maken met één van de BERNINA naaimachines.  Loop jij straks, op de 50PlusBeurs, rond met zo’n tot de rand gevulde bigshopper?  

 

Enthousiast geworden? Meld je hieronder aan:

AANMELDEN Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 2 toegangskaarten! De toegangskaarten geven echter geen garantie tot het volgen van de workshop! Vergeet je niet je e-mailadres te bevestigen na de aanmelding? Na het bevestigen van jouw inschrijving voor de nieuwsbrief maak je officieel kans op entree tickets voor de 50PlusBeurs. Geen mail ontvangen? Kijk dan even in de spam mail.

Ben je als trouwe fan al lang geabonneerd op de reguliere nieuwsbrief? Dan maak je automatisch kans op kaartjes! Vertel ons alleen nog even in de comments waarom je graag wilt komen en wie je zou meenemen!

Deelnamevoorwaarden:

  • De aanvaarding van deze voorwaarden is een vereiste voor deelname. Door middel van deelname accepteer je de BERNINA voorwaarden voor gegevensbescherming.
  • Aan de verloting nemen alle personen deel met woonadres in de Benelux en die uiterlijk op 3 september 2023, 23.59u hebben deelgenomen door zich in te schrijven voor de reguliere nieuwsbrief van BERNINA Benelux. Als je al geregistreerd bent voor de regulierenieuwsbrief, maak je automatisch kans.
  • Medewerkers van BERNINA, freelancers en hun familieleden zijn van deelname uitgesloten.
  • Deze winactie start op 11 augustus en loopt t/m 3 september. Op 4 september zullen er 10 winnaars geloot worden uit alle nieuwsbrief abonnees. Met de 10 gelukkige winnaars nemen we persoonlijk contact op en zij zullen 2 kaartjes ontvangen voor de 50plusbeurs. BERNINA is niet aansprakelijk voor het niet-ontvangen, een vertraagde ontvangst, of niet-lezen van het bericht over de gewonnen prijs.
  • Indien de winnares/winnaar haar/zijn volledige adres niet binnen 7 dagen na bekendmaking doorgeeft, vervalt de prijs. De prijs wordt in dat geval opnieuw verloot.
  • Als de winnares of winnaar niet in staat of niet gemachtigd is de prijs in ontvangst te nemen, kunnen we niet garanderen, dat een alternatieve prijs of vervanging kan worden aangeboden. De prijs kan niet contant worden uitbetaald en de aanspraak op de prijs kan niet worden overgedragen.
  • We behouden ons het recht voor de verloting ten allen tijde te onderbreken, te beëindigen of het reglement te wijzigen. De weg van rechte is uitgesloten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

52 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam