Creatieve berichten over borduren

Floralicious

Soms zie ik een borduurpatroon waar ik helemaal weg van ben. Het koopvirus slaat dan toe. In dit geval gaat het om een applicatie set Floralicious, een BERNINA exclusive, de set bevat ook bestanden voor de CutWork assessoire. In deze tijd van betaalkaarten bestel ik nog wel eens iets in de VS, dus zo gezegd zo gedaan. Maar wie schetst mijn verbazing dat ik bij mijn favoriete winkel als antwoord krijg dat de patronen alleen verkrijgbaar zijn via BERNINA dealers en bovendien niet uitgevoerd mogen worden. Als je iets echt graag wilt hebben ben je natuurlijk niet voor een gat te vangen. Een lieve vriendin van een vriendin heeft de patronen voor mij bij een BERNINA dealer in de VS gekocht en opgestuurd.

De patronen zijn al bij me als ik de BERNINA nieuwsbrief binnenkrijg en tot mijn grote vreugde daarin lees dat een aantal Nederlandse dealers de beschikking heeft over de BERNINA Design Studio waar u ook in Nederland de exclusieve patronen kunt kopen. Ik ben heel tevreden en ja ik heb me al uitgeleefd met mijn Floralicious patronen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam