Creatieve berichten over quilten

Something Old, Something New……….

Een mooie titel voor mijn eerste blog van 2012. In Nederland en België wordt veel gequilt, traditioneel of modern. Of Art. Stromingen in de kunstwereld zijn een normaal verschijnsel en dus ook binnen het quilten. Er zijn heel veel quilters, zo hebben Nienke en ik de afgelopen weken gemerkt, die het puur traditionele werk niet meer zo zien zitten of daaraan aanvullend graag nieuwe ontdekkingen willen doen, maar voor wie het art-quilten een stap ( of twee ) te ver is.

In de eerste week van januari zijn we officieel online gegaan met de website van het “DutchModernQuiltGuild” en wanneer u zich al als geïnteresseerde hebt opgegeven dan hebt u de uitnodigingsmail reeds ontvangen. Natuurlijk kunt u zich nog steeds aanmelden.  Deelname aan deze online community is kostenloos.

Inmiddels is via de website/blog een challenge gelanceerd met de inspirerende titel “Something old, something new”. Wij hopen dat al onze leden, en dat zijn er inmiddels meer dan 150, die uitdaging aan willen gaan zodat we in november 2012, op onze eerste landelijke ledendag, een mooie expositie kunnen inrichten. Natuurlijk zijn er voor de winnaars mooie prijzen beschikbaar.

En de ontwikkelingen gaan door; een selectie van deze challenge, zal worden tentoongesteld op de oktober 2013 editie van de OEQC te Veldhoven.

Zal ik zeggen tot ziens in november, tijdens onze eerste landelijke bijeenkomst? Lijkt me leuk!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam