Creatieve berichten over quilten

Superbodies

Afgelopen week lag de uitnodiging voor de officiële opening van “Superbodies”, de 3de Triennale voor Beeldende Kunst, Mode en Design in mijn brievenbus. 

Blij verrast maar helaas zal ik die niet bij kunnen wonen maar dat ik die bijzondere expositie ga bezoeken staat vast.  De tentoonstelling “staat in het teken van de fascinatie van kunstenaars en ontwerpers voor de manier waarop ons lichaam onbewust vorm geeft aan ervaringen en focust op het lichaam in al zijn – vaak onbewuste – handelingen”.

“Superbodies” loopt van 04-02-2012 – 27-05-2012 op diverse locaties in het centrum van Hasselt ( België ). 

Vooral de belgische lezers en lezeressen zullen het weten, Hasselt heeft veel met textiel en kunst en dat willen ze weten ook. Al jaren ga ik zeker één per jaar richting het voor mij toch redelijk verre zuiden om te genieten van wat men de geïnteresseerde bezoeker biedt. 

Meer over deze tentoonstelling leest u op: www.superbodies.be en het zou natuurlijk heel mooi zijn wanneer onze lezers reageren op hun bezoek.

Ik kom er later dit jaar zeker op terug.

Nu duik ik weer snel achter mijn naaimachine. Ben erg druk met de voorbereidingen voor mijn eigen overzichtstentoonstelling op de handwerkbeurs in Zwolle over drie weken ( www.handwerkbeurs.nl ).Ik hoop velen van u te mogen begroeten.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam