Creatieve berichten over borduren

En de tas is ook klaar!

Zoals ik u al had verteld toen ik een blogbericht schreef over mijn jas, moest daar natuurlijk wel een tas bij!

Deze is inmiddels ook klaar, het is een patroon van een tas die ik al vaker heb gemaakt, en ook al een keer heb gebruikt voor een lockworkshop in Breda in het Creative Center. Maar een andere kleur en andere applicatie, en het is weer een hele andere tas.

De voering is ook dezelfde als van de jas. Op de voering heb ik een grote zakt gestikt, voor evt. portemonnee en wat papieren, en een lusje voor de sleutels, hoef ik dit niet onder uit mijn tas te graaien.

Voor de applicatie van de tas gebruik weer een deel van het patroon van mijn jas. En ik stik ze er op dezelfde manier op.

En dan om het hengsel nog wat lintjes met kralen voor de finiching touch.

En ik kan er weer mee voor de dag komen!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam