Creatieve berichten over naaien

Blueberrytas.

Soms zie je op een blog een leuke oproep verschijnen om een patroontje te testen.  Indien mogelijk schrijf ik me wel graag in voor zo’n oproepjes.  Toen de oproep voor het testen van de blueberrybag passeerde twijfelde ik geen moment.  Ik had nog nooit echt een moeilijke tas gemaakt en wat druk zou er voor zorgen dat ik er eens in zou vliegen.

Stofjes werden gekozen, patroontje werd afgeprint en met de handleiding naast me stak ik de tas ineen.  Het is een serieus werkje, veel patroondelen en verschillende handelingen.  Ik was dolblij dat ik de tas ineen kon steken met mijn nieuwe BERINA 350 Special Edition.  Die is niet bang voor door een hoop laagjes te stikken, hiep hoi daarvoor.  Mijn eerste versie, de testversie, heeft nog hier en daar verbeterpuntjes.  Een ideale reden dus om nog eens eentje te maken!

Het patroontje vind je bij de Stoffenmie en met een beetje geluk kan je eentje winnen bij de give-away van Juffrouw Kersjes.

bbb1

bbb2

bbb3

bbb4

 

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam