Creatieve berichten over naaien

Style your BERNINA – Skin Designer

Hebben jullie de leuke actie van BERNINA al gezien? Je kan een gepersonaliseerde “skin”, een soort sticker, voor je machine bestellen. En wanneer je in april nog een machine uit de 3-serie bestelt, krijg je de skin zelfs gratis! Dat wilde ik natuurlijk wel eens uitproberen met mijn B380….Op de actiepagina van BERNINA kan je kiezen uit effen kleurtjes en prachtige foto’s, zoals hierboven, maar je kan ook je eigen foto gebruiken. Doe-het-zelver als ik ben, koos ik voor die laatste optie. Bovendien vond ik het een leuk idee om mijn B380 te versieren met een creatie die daarop gemaakt was. En van al die creaties was de rode galajurk toch wel de meest spectaculaire, waarvan de foto’s ook nog eens mooi kleuren bij de tinten van mijn machine.

Snelste feestjurk ooit - Pienkel voor BERNINA

Deze foto dus! Best heftig om een foto van jezelf op je machine te plakken, maar het is een creatie waar ik erg trots op ben, met een heel bijzondere foto, vol kleurcontrast en met het eilander Waddenlandschap als achtergrond.

Voor het bestellen van een skin, moet de foto wel het goede formaat hebben en omdat ik het plaatje van de jurk goed in beeld wilde krijgen bleef er een “kaal” stuk over en lukte het bestellen eerst niet. Maar met Photoshop was dat snel opgelost door de maat van het canvas te vergroten. Ik vergrootte de canvasmaat ruim meer dan de aanbevolen verhoudingen en daarna kon ik naar hartelust schuiven over de machine om de juiste plaatsing te kiezen.

En nu maar wachten op de postbode…. Ik laat jullie natuurlijk weten hoe het eindresultaat geworden is en hoe het opplakken me vergaan is!

Hebben jullie de BERNINA skin al uitgeprobeerd?

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam