Creatieve berichten over quilten

Verloting Crazy Colors Mystery Quilt 2017: hoe doe je hier aan mee?

Wil je ook deelnemen aan de grote Verloting van BERNINA van het Crazy Colors Mystery Quilt 2017 project? Bij maand 9/blok 9 van dit Crazy project heb je hier op de Blog al wat aanwijzingen gekregen (die ik elke maand zal herhalen onder het nieuwe bericht). Maar hoe doe je nu precies mee?

 • Dat is eigenlijk heel eenvoudig: door van alle 11 de maanden foto’s van je blokken in de COMMUNITY van de BERNINA Blog te zetten, én van de 12e maand als je alle blokken bij elkaar legt zoals jij de quilt wilt hebben, of als je de quilt al in elkaar hebt gezet – oftewel de foto van het eindresultaat. Dus 12 foto’s totaal. (Foto’s die je op de FaceBook pagina ‘Crazy Colors Mystery Quilt 2017’ zet zijn leuk, maar tellen NIET mee).
 • Je kunt direct naar de Community gaan door op de link/het woord hierboven te klikken, óf je gaat naar de BERNINA Blog. Daar kun je inloggen, als je al aangemeld/geregistreerd bent. Ben je dat nog niet? Ga je dan eerst aanmelden/registreren – dit is noodzakelijk om foto’s in de Community te kunnen plaatsen.registreren
 • Klik op ‘Registeren‘, bovenaan rechts bij de BERNINA Blog. Vul daar je gegevens in en bedenk een gebruikersnaam en wachtwoord. Denk er wel aan dat een gebruikersnaam geen Hoofdletters, bijzondere karakters of spaties mag bevatten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor “donnaleeuwen”*, maar niet voor “Donna Leeuwen”.
 • Je kunt het vakje voor ‘Herinneren‘ aanvinken, zodat je bij ieder bezoek al ingelogd bent. Daaronder zie je dat je je ook kunt registreren via je FaceBook-, Google- of Twitter Account, als je dat makkelijker vindt. Klik na het registreren op ‘Inloggen‘.

uwprofiel

 • Na de eerste keer inloggen is het mogelijk om je gegevens in verder in te vullen, maar ook te wijzigen door bv. je naam dan wel als ‘Donna Leeuwen’ te zetten, maar de gebruiksnaam moet blijven zoals hij is. Ook je e-mail adres is bindend: je kunt dit niet meer wijzigen als je eenmaal een e-mail adres bij je gegevens hebt ingevuld.
 • Nadat je de aanmelding/registratie voltooid hebt, krijg je een automatische e-mail op het door jou aangegeven e-mail adres. In deze mail staat een LINK, waar je op moet klikken, om je aanmelding te bevestigen. Pas als je op die link geklikt hebt, wordt de aanmelding daadwerkelijk bevestigd. Mocht je de e-mail niet direct zien, kijk dan in je Spam-box: wellicht is hij daar terecht gekomen.
  Het komt af en toe voor dat een e-mail door je Provider of door je Firewall tegengehouden wordt: in dat geval kun je onder dit Blog Bericht in ‘Commentaar’ een bericht achterlaten – daarvoor hoef je niet aangemeld/geregistreerd te zijn, alleen moet je dan wel aanvinken, dat je ‘graag als gast wilt schrijven’.

Hoe zet je je foto’s voor de verloting in de Community?

profielinzicht

 • Nadat je ingelogd bent, kun je al je foto’s in de Community zetten: dit is het deel van de BERNINA Blog waar je je eigen foto’s en teksten erbij kunt plaatsen, maar ook die van anderen kunt bekijken. Leuk om te zien wat iedereen gemaakt heeft. Je eigen foto’s voor het eerst plaatsen doe je door bij je profiel te klikken op ‘Nieuw project aanmaken‘.

nieuwprojectaanmaken

 • Je ziet een pagina met ‘Individueel project maken‘ verschijnen, waar je de Projectdetails in kunt vullen. Zoals:
  Titel – de naam die je aan je eigen Crazy project wilt geven
  Categorie – klik op het pijltje en dan op ‘Quilten’.
  Campaign – klik op het pijltje en dan op ‘Crazy Colors Mystery Quilt’. (Belangrijk om dit te doen, omdat je dan bij deze categorie gezet wordt)
  Vul eventueel een beschrijving in van je werk
  Je kunt Tags toevoegen
  Bij UPLOAD kun je je foto’s toevoegen.
 • Je hoeft niet alle foto’s in één keer te plaatsen; je kunt dat eventueel per maand doen zodra je weer een blok/onderdeel klaar hebt, of in een aantal keren, al zul je – als je dit project vanaf het begin al volgt – misschien al 9 blokken klaar hebben, dus kun je 9 verschillende foto’s uploaden. Doe dat per stuk. Daarna doe je hetzelfde voor maand 10, 11 en bij maand 12 kun je het overzicht van de quilt met de blokken al dan niet aan elkaar/neergelegd zoals de quilt gaat worden uploaden. Alleen één foto met de 12 maanden/blokken is dus niet voldoende – geef een goed overzicht om voor de verloting zo duidelijk mogelijk te zijn.

ooknaarcommuntiy

 • Een andere manier om naar de COMMUNITY van de BERNINA Blog te gaan is, om linksboven – naast ‘BERNINA, made to create’ te klikken op het icoontje met de drie horizontale streepjes. Een menu wordt geopend, waarbij je helemaal onderaan kunt klikken op ‘Community’, of deze link te gebruiken: http:/blog.bernina.com/nl/section/community .

nieuwproject

 • Daar klik je op ‘Nieuw project’, en vult alles in.

Het overzicht van de prijzen volgt in de komende dagen in een apart blogbericht.


Nog even de Algemene voorwaarden voor deelname: lees dit zorgvuldig door voordat je je foto’s upload –

 • Het akkoord gaan met deze voorwaarden is een vereiste voor de deelname. Tot deelname bevoegd zijn personen uit Nederland en België. Medewerkers van BERNINA, samenwerkingspartners en hun familieleden zijn van deelname uitgesloten.
 • De foto’s moeten voor 10 januari, 23.59u in de Community van de BERNINA Blog worden gezet. De trekking van de verloting vindt plaats in de week van 15 januari 2018. De winnaars ontvangen daarna binnen 7 dagen via e-mail bericht en zullen worden verzocht om hun complete naam- en adresgegevens op te sturen. BERNINA is niet verantwoordelijk voor het niet of vertraagd ontvangen van dit bericht. Na ontvangst van de naam- en adresgegevens worden de prijzen verstuurd.  
 • Indien een winnaar/winnares om bepaalde redenen niet in staat of niet bevoegd is de prijs in ontvangst te nemen, wordt geen toezegging gedaan, dat een alternatieve prijs of andere vervanging wordt aangeboden. De prijs kan niet contant worden uitbetaald en het recht op de prijs kan niet aan een andere persoon worden overgedragen. Indien binnen 7 dagen na het verzenden van het bericht, geen antwoord van de winnaar/winnares werd ontvangen, vervalt de prijs. We behouden ons het recht voor daarna een nieuwe winnaar/winnares uit te loten of de prijzen niet te verzenden.
 • De prijzen worden per post verstuurd. Om de verzending te kunnen organiseren, moeten de winnaars hun naam en volledige adres aan BERNINA doorgeven. Indien we geen volledige gegevens ontvangen, kan de prijs niet worden verstuurd. BERNINA is niet aansprakelijk voor schade die tijdens het transport van de prijs ontstaat.
 • BERNINA behoudt zich het recht voor, indien noodzakelijk, de wedstrijd te allen tijde te onderbreken, te beëindigen of het reglement te wijzigen. De uitslag is definitief en kan niet juridisch worden aangevochten.
 • Alle Community namen zullen op een lijst worden verzameld en voor de verloting worden opgeslagen. Alle gegevens worden uiterlijk 30 dagen na het einde van de wedstrijd gewist. Adresgegevens worden uitsluitend van de winnaars verzameld en enkel voor het verzenden van de prijs gebruikt. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven.

 

Veel plezier met de deelname, maak mooie foto’s en laat ze aan iedereen in de COMMUNITY zien. Op naar maand 10, 11 en 12!

Quiltgroeten
Sylvia Kaptein voor BERNINA
Sylvia’s Art Quilts Studio

 

*Deze naam is willekeurig, als voorbeeld gekozen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam