Creatieve berichten over quilten

Open dag bij Cordi atelier in Groningen

Afgelopen zaterdag was de open dag bij Cordi atelier in Groningen. Diverse lesgeefsters presenteerden zich daar en hadden allemaal een voorbeeld bij zich van wat er zoal in hun workshop mogelijk is. Vanaf de opening tot sluitingstijd waren er veel belangstellenden.Ik zal daar ook weer twee workshops verzorgen; “Werken met transparante lagen”  en “Verborgen schatten”. Van de laatste wat detailfoto’s. Een workshop waar U behalve allerlei “schatten” in verwerkt die anders vaak verstopt in een laatje of doosje liggen, ook heel veel siersteken van Uw naaimachine in kunt gebruiken.


Ook was er een presentatie van de stichting “Jopie’s dromenquilt”. Deze stichting kunt U o.a. steunen door een of meerdere blokken te maken.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Geertje

    Goed idee, die “verborgen schatten”. En het blijkt dat er gezamenlijk veel creatief werk wordt verricht om anderen te helpen. In vorige berichten op de blog was hierover ook al e.e.a. te lezen. Nu de stichting “Jopie’s dromenquilt” – ook weer een mooi initiatief.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam