Creatieve berichten over naaien

International Quilt Day – The Quiltshow

17 maart is het International Quilt Day. Om dat te vieren is het op TheQuiltShow.com International Quilting weekend en kunt u van 16 tot 18 maart alle shows van de eerste negen series gratis bekijken, in totaal meer dan 100 shows.

Met Alex Anderson als gastvrouw en Ricky Tims als gastheer laten vele bekende en minder bekende quilters op een inspirerende en onderhoudende manier hun technieken zien. Verder zijn er nog een heleboel gratis cursussen en projecten. Ongetwijfeld te veel om in één weekend te kunnen bekijken.

Op de website van The Quilt Show is heel veel informatie te vinden en is een “must” voor iedere quilter.

We wensen u veel plezier tijdens International Quilt Day en het Quilting weekend op TheQuiltShow.com. Als u zelf nog activiteiten gaat ondernemen tijdens deze dag, laat het ons dan weten op onze Facebook pagina, dan kunt u ook uw foto’s delen met andere fans.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam