Creatieve berichten over naaien

Adventskalender 2015 – deurtje #24

Beste lezeressen en lezers,

Uit naam van het hele BERNINA team en alle BERNINA blogsters wens ik u allen hele fijne Feestdagen. Ik hoop dat u in deze dagen kunt genieten van uw familie en vrienden.

Op deze plaats wil ik u ook graag bedanken voor alle bezoekjes aan deze blog, de Facebook likes, de Pinterest Pins, het delen en het tweeten en het schrijven van reacties op de vele berichten van onze blogsters en het delen van de foto’s in de community. Zonder u zou het voor onze blogsters helemaal niet leuk zijn om berichten te schrijven.

We hopen natuurlijk dat u ook in het nieuwe jaar weer regelmatig hier voorbij komt. Ik wens u alvast een heel creatief 2016 toe!

Verloting naaimachine trolley

Dit blogartikel is het 24e deurtje en daarmee de afsluiting van onze Adventkalender. We hebben u hopelijk vele creatieve ideeen gebracht en misschien heeft u zelf uw naaimachine er bij gepakt om een van de ideeen uit te voeren. Op deze laatste dag bieden we u geen creatief idee, maar de mogelijkheid om iets moois te winnen. We verloten namelijk een naaimachinetrolley naar keuze, uit de nieuwe BERNINA trolley-collectie. 

Zo kunt u deelnemen:

Schrijf onder aan dit bericht in een reactie dat u aan de verloting deel wilt nemen. Vertel in deze reactie meteen voor welke BERNINA naaimachine u de trolley nodig heeft en of u een borduurmodule heeft bij deze naaimachine.

Uw reactie kunt u tot 3 januari plaatsen, de verloting vindt op 4 januari plaats. De prijs wordt dan in dezelfde week verstuurd en is dus een kerstcadeautje met wat vertraging…

Wellicht ten overvloede; u kunt slechts één maal deelnemen, indien u meerdere reacties plaatst met dezelfde naam, dan zal uw naam toch maar 1 x deelnemen in de verloting.

De nieuwe trolley-collectie van BERNINA

Daarmee maakt u uw BERNINA mobiel! De nieuwe trolleys en tassen voor de borduurmodules onderscheiden zich door de uitstekende bescherming die ze uw machine bieden tijdens het transport. Ze hebben een binnenruimte die eenvoudig aan te passen is, waardoor er verschillende modellen in passen.

Er is een XL-trolley-systeem voor naaimachines en borduurmodules van de actuele BERNINA 7- en 8-serie en een L-trolley-systeem voor vrijwel alle overige BERNINA machines en borduurmodules, ook de oudere modellen. Als u heel zeker wilt weten welk model geschikt is voor uw machine:

 • Het XL-trolley-systeem is compatibel met de machines die onder F2, F3, F4, G1 en H staan in de accessoirecatalogus, op bladzijde 2.
 • Het L-trolley-systeem is compatibel met de machines die onder A, B, C, D, D1, E, E1, F, F1 en G staan in de accessoirecatalogus (waarbij categorie A niet geheel compleet is, omdat niet alle oude modellen vermeld staan, en ook speciale modellen worden niet weergegeven).

In totaal zijn er 4 verschillende producten:

en zo zien de trolleys en tassen er uit, de XL-trolley:

20150218_Bernina-143XL Trolley Bag_PerspectiveXL Trolley Bag Combo With Strap_Perspective (2)XL Embroidery Bag_Top ViewXL Embroidery Bag_Perspective (3)

… en de L-trolley:

20150218_Bernina-67Large Trolley Bag_PerspectiveBERNINA_L Trolley Combo front20150218_Bernina-135
Door de grote openingen kan de machine eenvoudig vanaf de zijkant of van bovenaf in de trolley geplaatst worden. In de vele binnen- en buitenvakken is ruim voldoende plaats voor accessoires. De robuuste wielen, de handgrepen aan de zijkant en de uittrekbare telescoop handgreep zorgen voor een veilig en comfortabel gebruik. De tas voor de borduurmodule kan over de telescoop-handgreep van de trolley worden geschoven of met de verstelbare draagriem getransporteerd worden. De sluitingen zijn voorzien van stevige, gebruiksvriendelijke ritsen. Het gebruik van de trolley en tassen is daardoor zeer comfortabel.

Een BERNINA dealer in de Verenigde Staten van Amerika heeft de koffers inmiddels aan een extreme test onderworpen, maar we adviseren toch niet om dit zelf thuis ook uit te gaan proberen 😉 valtest BERNINA trolley

Wat uw reisplannen ook zijn, de nieuwe BERNINA trolleys en tassen zijn uw comfortabele reisbegeleider!

We kijken uit naar uw reacties…

Hartelijke groet

Rianne Nota

PS: We gaan er van uit dat het trolley-systeem ook voor machines van andere merken gebruikt kan worden. Heeft u er alstublieft begrip voor dat we daarvoor geen officiele gegevens vermelden, noch dat we een “pas-garantie” kunnen bieden. Daarvoor zouden we alle afmetingen en het gewicht van alle naaimachines die er op de markt zijn moeten hebben. Dat is helaas niet mogelijk. Indien u (nog) geen BERNINA machine heeft, dan kunt u uiteraard ook aan de verloting deelnemen, u maakt net zo veel kans om te winnen. U dient wel te vermelden voor welke trolley u meedoet aan de verloting.

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

129 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Rianne Nota

  Beste lezeressen,

  Ik wens u allen een heel gelukkig, gezond en vooral ook creatief 2016!

  Deze wedstrijd is inmiddels afgelopen, gisteren hebben we de winnaar getrokken uit alle deelnemers. Hoe we dat gedaan hebben ziet u op onze Facebookpagina, http://www.facebook.com/BerninaNL en zullen we later in de week ook op deze blog posten.

 • Iris Vermeylen

  Zo handig en al lang naar op zoek omdat ik mijn naaimachine altijd moet mee sleuren. Voor mijn bernina B530 denk ik L-trolley nodig te hebben.

 • sjaantje54

  Ik zou heel graag de Trolley voor mijn Bernina 780 (incl.borduurmodule) winnen. Ik ben sinds 4 weken de trotse eigenaar van deze mooie machine. Ik ontdek elke dag weer nieuwe dingen. De komende tijd ga ik een aantal quiltworkshops volgen en dan zou zo’n trolley perfect van pas komen.

 • Emma

  Ik wil graag een trolley winnen voor de Bernina 215!!! Hij ziet er super loik uit!!!

 • Mevr. Garcia Pose

  Hopelijk net op de valreep. Gaarne doe ik mee aan de verloting, ik bezit een Bernina 750 met borduurmodule. Dank u vriendelijk.

 • Lorenzo

  Ik ben net begonnen met het leren om te gaan met de Bernina 750 QE van mijn moeder. Het is een mooie machine, met name het borduren met de borduurmodule vind ik gaaf. Maar de machine mist nog een goede transporttas, zeker de borduurmodule die nu onder een doek ligt. Mijn moeder zou het erg waarderen, zeker omdat ze niet weet dat ik aan de verloting mee doe.
  P.S.: ik kan de machine dan makkelijker over straat meenemen in plaats van mijn spierballen gebruiken om te tillen.

 • Julie Wylleman

  Beste Bernina-blogsters en volgers. Ik hoop dat jullie sfeervolle kerstdagen achter de rug hebben en dat jullie een goede overgang hebben gemaakt van het oude naar het nieuwe jaar. Voor mij was het een dubbele overgang aangezien ik mezelf op oudejaarsdag, na er jarenlang van te dromen, een Bernina-naaimachine en overlockmachine heb gekocht. Wat zijn het pareltjes! En mijn mama denkt er juist hetzelfde over. Ze kan niet wachten om zelf eens met mijn naaimachine te werken (de hare is 42jaar oud). Aangezien mijn mama niet in de buurt woont, zou het supertof zijn om een trolley te hebben voor mijn Bernina 560 naaimachine. Zo kan ik bij een bezoekje aan mijn mama, mijn naaimachine veilig en wel verplaatsen! Wat zou ze dat tof vinden!
  Een borduurmodule heb ik nog niet gekocht, nu terug sparen, maar dat komt er zeker nog van, misschien bij de volgende eindejaarsfeesten, wie weet 😉
  Gelukkig Nieuwjaar aan iedereen die dit leest. Ik wens jullie heel veel inspiratie toe voor dit nieuwe jaar (en ook alle volgende jaren) maar ik wens jullie vooral een goede gezondheid toe, want dat is toch het voornaamste!
  Groetjes, Julie

 • chucky1012

  Wauw, de xl trolley is prachtig.
  Ik heb reuma en kan mijn naaimachine niet dragen in een ouderwetse bewaarhoes. Dus is de prachtige te winnen trolley de mooiste prijs want dan doe ik mijn handen geen pijn en ook mijn rug niet meer.
  Nu maar flink duimen draaien en hopen op goed geluk……
  Gelukkig nieuwjaar……

 • anneke carlie

  Ik wil heel graag meedoen met de verloting voor een trolley voor mijn naaimachine. Ik heb een Bernina 450 Aurora en geen borduurmodule

 • Anneleen Vr

  Ik waag heel graag een kansje voor deze prachtige trolley. Het zou dienen om mijn Bernina 530 te vervoeren.

 • Chantal Messing Hissink

  O dat zou super leuk zijn om een Trolley te winnen!!!! Ik wilde al heel graag een trolley voor mijn Bernina 350 en nu zie ik deze verloting voorbij komen!!! Leuk, leuk 🙂 Spannend 🙂

 • Esther

  Ja ja Jaaaaa! !! Heel graag doe ik ook mee. Ik ga graag voor de trolley xl 😀

 • andrea

  Oooh, ik zou heel graag een trolley voor mijn B710 willen. Ik ga meerdere keren per jaar naar een naai weekend met vrienden. Tot nu toe gebruik ik altijd de originele doos voor de vervoer. …een trolley lijkt mij wel super handig.
  Groetjes Andrea

 • Antonio

  De Bernina 750 QE met borduurmodule verdient net als mijn dochter verrast te worden door een prachtige trolley van jullie. Alleen de beste en betrouwbaarste kwaliteit van Bernina kan dit bewerkstelligen. Dank Bernina voor deze mooie actie en ook voor het Bernina-team de allerbeste wensen voor 2016!

 • Michel Vervoort

  Ik neem deel om mijn vrouw te verrassen en ze verdient het beste! Ze heeft een Bernina 350E.

 • Vân Vervoort-Phan

  Ik neem heel graag deel aan julliz actie om deze mooie trolley te winnen. Door de hoge kosten van de verbouwingen blijft de aankoop van de trolley even uit 🙁 maar omdat mijn Bernina het beste verdient komt deze trolley als een geschenk!

 • Els van der Zijde

  wat een mooi cadeau om te krijgen, ik heb een Bernina Young maar wil graag een nieuwere uitgebreidere Bernina, maar daarvoor moet ik nog een flinke poos sparen.

 • Hennie Moes

  O, dat zou voor mij een mooi verjaarscadeau zijn (ben 4 januari jarig) ik heb een Bernina aurora 440 QE en borduurmodule

 • Gerdien

  Oh wat zou ik graag een trolley wonen voor mijn 450. De borduurmodule heb ik nog niet. Daar ben ik druk voor aan het sparen!

 • Hetty Meijers

  Wauw, wat zou ik blij zijn met een trolley voor mijn Bernina 750 met borduur module, een heerlijke, met veel mogelijkheden, maar ook zwaar in gewicht machine … Kan hem niet meer missen ?

  Groetjes,
  Hetty Meijers

 • kristien

  Ik doe ook graag mee voor de L-koffer voor mijn Bernina B350 🙂 ik ben jarig op 1 januari dus zou een fijn kadootje zijn 🙂

 • Heidi Thomas

  Ik heb de Bernina 560 en ben van plan om volgend jaar de borduurmodule aan te kopen…zeer leuk deze actie 🙂 en zo zien we ook wie welk type naaimachine heeft…leuk leuk…

 • Sabine

  Ik zal een trolley voor mijn Aurora 440 met borduurmodule fijn vinden.

 • José Zijderveld

  ik wil jullie ook heel fijn en een gezond 2016 toewensen. ik weet niet of mijn Bernina naaimachine in zo’n trolley zou passen die is namelijk van 1993 en naait nog als een trein. Ik heb een Bernina 1031.

 • Damarys Mercera

  Natuurlijk wil ik ook graag meedoen!! Ik ben eigenares van een splinternieuwe 350, waar ik super trots op ben ??. Zo’n trolley doet ‘m zeker!! ??

 • Rosita Schout

  Ik zou graag mee doen met de verloting voor de bernina trolley. Ik heb
  een Bernina 710 en geen borduurmodule. Ik zou graag een trolley willen zodat ik mijn naaimachine makkelijk mee kan nemen naar curcus.

 • Suzanne Küppers

  Ook ik zou heel graag een trolley voor mijn Bernina Aurora 450 met borduurmodule willen winnen. Wat een leuke actie!

 • Fleur van Haaster-Sebregts

  Dat zou super zijn voor mijn B350SE die elke week mee op cursus gaat!

 • Dorothy Dervaux

  Het was heel leuk om deel te nemen aan de Bernina blog. Nr 22B!! Het zou de kers op de taart zijn om de trotse eigenaar te mogen worden van de luxueuze trolley voor mijn Bernina 350PE ;;-), voorlopig zonder borduurmodule.

 • Janke Bergmans-Jansma

  Ik wil graag meedoen voor een trolley van mijn Bernina 830

 • Dorien B ockstael

  Fantastisch, mooie trolley, komt heel goed van pas, vorige tas voldoet niet voor workshops. Mooi begin van 2016. Nu nog Bernina aurora 440 QE, maar 2016 hopelijk eentje uit de 5 serie.

 • Dieneke Knikker

  Wauw! Dat is nog eens een gave actie! Ik zou heel graag een xl met borduurmodule willen winnen! Dat zou heel wat fijner zijn om naar de borduurclub te gaan en andere uitjes met mn machinevriendje

 • E_boetje

  Wat een mooie trolley
  Daar zal de bernina 380
  Die ik 2016 ga aanschaffen mooi in passen zo dat ik de mooie machine veilig kan vervoeren naar de modevakstudio
  Dus ik heb nog geen bernina maar als ik mee mag doen dan graag

 • Roos

  Wat een knallende actie van Bernina zo op het eind van het jaar.
  Graag doe ik mee om deze mooie handige trolley te winnen voor mijn Bernina 780 met borduurmodule. Dan is het wel heel handig om naar creatieve workshops te gaan om zo nog meer uit mijn machine te halen.
  Ik wens het team van Bernina een knallend uiteinde en een creatief 2016 toe.

 • anneke

  zou heel fijn zijn om deze trolley te winnen. niet meer sjouwen met me 580 naar naailessen maar heerlijk rollen.

 • Mirjam Van Der Linden

  Ik zou heel graag zo’n handige trolley willen winnen. Ik ben een trotse eigenaar van een oerdegelijke oude bernina 930. Die zijn niet te tillen maar ze zijn geweldig. Handig voor als ik naar workshops en cursussen ga!

 • rbep100

  Zou heel graag de trolley willen winnen voor mijn Bernina 580 en mijn borduurmodule, ga er vaak mee op stap en dat is ze hiermee goed beschermt

 • Editha Takken-Bergkotte

  Deze prachtige trolley zou zeer welkom zijn. Begin februari moet ik mijn grote vriendin (Bernina 530 zonder borduurmodule) namelijk meenemen in de trein en taxi naar hartje Utrecht voor mijn examen Costumière. Ik wacht in spanning af…..

 • Nancy

  Ik wil heel graag de trolley winnen want heb net van mijn man een overlock machine en bernina naaimachine 350 voor mijn kerst gekregen dus de trolley zou erg goed van pas komen

 • Sandy Naessens

  Wat een super kado. Die zou ik maar al te graag hebben voor mijn bernina 530. Dan kan die perfect lee zonder me nog zorgen te moeten maken.

 • Trudy Lakeman

  De adventskalender is sowieso een leuke actie met mooie ideeën, de trolley zou een mooie afsluiting zijn.
  Heb zelf sinds een jaar de Bernina 350 special edition, en ben er erg mee op mijn schik. Een borduurmodule heb ik helaas niet. Veel succes gewenst met jullie actie en uitleg, leer nog steeds.

 • Alida Dammer-Bos

  Ik zou graag in de race voor de verloting mee willen doen voor de L – trolley…

 • Marie

  Ik zou heel graag een trolley hebben voor mijn bernina 215! Dat zou heel tof zijn!

 • Anne Lillholm

  Ohhh ohh die will ik heel graag winnen voor mijn mooie 830 met borduur module

 • Anne Cooreman

  Zo een trolley zou wel een heel leuk kerstcadeau zijn voor mijn mama… Ze heeft een bernina 215 🙂

 • Grada

  Samen met mijn buddy, de 830, wens ik het hele BERNINA team een creatief en gezond 2016!!

 • Riet Van de Walle

  Wat een mooie prijs! Mijn Bernina is een Activa 240, zonder borduurmodule. Fijne feesten!

 • Joes Meester

  Ik heb de 780 ,zonder borduur module,
  En wil heel graag de trolley

 • Peter

  Dat zou wel een hel leuk cadeau zijn voor mijn Bernina 740 zonder borduurmodule

 • Cornelia Boot

  Doe graag mee aan deze verloting. Ik heb een eenvoudige Bernina 1008, waar ik me prima mee redt, helaas heeft deze machine een eenvoudig plastic afdekhoesje, zodat ik ‘m nooit kan vervoeren. Zo’n trolley zou een geweldige uitkomst zijn.

 • Geja Aldenkamp

  Ook ik doe graag mee met deze verloting … ik heb een spiksplinternieuwe 380 voor kerst gekregen en met deze trolley kan ik hem ook meenemen naar de naaiclub 🙂
  Er zit geen borduurmodule bij.

 • P.L. van Oyen

  Zou helemaal super zijn voor mijn Bernina aurora 430 met borduutmodule

 • Esther Costa

  Net als iedereen zou ik ook wel een trolley willen winnen 😀 Ben aan het sparen voor een bernina 770 met borduurunit. Dus ik zou dan graag meedoen voor de xl-trolley 😀

 • Anja

  Zo’n prachtige trolley zou heel geschikt zijn om mijn oude, trouwe beestje (Bernina 801) veilig mee naar naailes te nemen. Helaas is na jaren trouwe dienst de koffer kapot gegaan.

 • Laura Villavicencio Fernandez

  Oh, ik zou ook graag meedingen. Ik heb de bernina b 350.

 • Manon H

  Wat mooi om het nieuwe jaar mee te beginnen. De beste wensen voor 2016.
  Vriendelijke groet, Manon (Bernina B710)

 • Petra Wulffers

  O wat zou ik die graag willen winnen! Voor mijn coverlockmachine Bernina 2500 DCET!

 • Sabine ML

  Het lijkt me SUPER zo’n trolly, lekker makkelijk samen op stap! Ben in het bezit van de Bernina B550, quiltersedition.

 • Kathleen Vanlangendonck

  Ik doe graag mee aan de Trolley wedstrijd omdat ik mij een Bernina naaimachine ga aanschaffen. Het gaat er eentje worden uit de 3 serie namelijk 380

 • Conny vonk

  Ik doe graag mee aan deze super leuke actie weer van bernina
  Ben in het bezit van de bernina 750QE plus borduurmodule?

 • Roos

  Sorry vergeet te vermelden dat ik ook een borduurmodule bij de Bernina 780 heb.

 • Christel

  Hey da’s leuk ! Hier een Bernina matic 910 electr. in gebruik. Ik wil graag ook een kansje. Dank u.

 • Roos

  Geweldig om een fijne Trolley te mogen winnen om mijn Bernina 780 mee te nemen naar de cursus of creatieve dagen met vriendinnen.

 • Katrien Piessens

  Heel erg bedankt voor de leuke adventsactie. En natuurlijk ook voor de mogelijkheid om een trolley te winnen. Ik zou heel graag deelnemen aan de verloting en heb een Bernina 215. Fijne eindejaarsfeesten gewenst!

 • Lucia

  Wauw dit is pas een mooi vooruitzicht op 2016! Mijn Bernina 750QE met borduurmodule kan dan eindelijk ‘veilig’ vervoerd worden. 😉 . Met alle plezier doe ik mee met de verloting.
  Voor 2016 en alle verdere jaren, wens ik dat de creatieve ideeën van iedereen uitkomen en dat wij ervan mogen genieten en leren.

 • akkie

  Fantastische aktie van Bernina! Graag doe ik mee met de verloting om zo’n mooie trolley voor mijn Bernina 550QE te winnen. Verder wens ik iedereen een goed en gelukkig 2016!

 • Trui

  Berninateam dank voor de Adventskalender ik heb ervan genoten. Wat een leuke actie na het laatste berichtje. Ik wens alle Berninafans, alle Berninamedewerkers de bloggers etc een creatief 2016 en doe graag mee aan de trolley verloting voor mijn Bernina 780 met borduurmodule. Wat zal mijn Bientje hier blij mee zijn. Creatieve groet Wotu

 • Mechel Zijlstra VdLaarschot

  De beste wensen voor een creatief 2016!
  (Bernina 820 – zonder borduurmodule)

 • josenjanneke

  Wat een uitkomst? Graag zou ik de L-trolley willen winnen voor mijn B350 PE. Ga elke week naar de naailes en ivm mijn lichamelijke beperking is dit ideaal!! Toch best wel zwaar om elke 9 kilo mee te slepen. Ik ga duimen……

  Groetjes Janneke

 • Wilma Heemskerk

  Wat een leuke afsluiting van de adventkalender! Mijn naam mag mee in de hoge hoed. Wat zal mijn bernientje B550 quilters edition blij zijn als ze in zo’n mooie trolley mag.

 • Thirza Sluymers-bavius

  Graag wil ik mee loten voor een L trolly voor mijn bernina 640.

 • Ankie Vv-b

  O Geweldige kerstaktie!! Ik doe mee hoor, voor de XLtrolley voor mn 750 en de borduurmodule!! Wat zou dat echt gaaf zijn!

 • Nelie Beerthuizen

  Ik doe heeeel graag mee!! ben iedere keer ‘bevreesd’ als ik met mijn 780 plus borduurmodule alles meesleep naar cursus en workshops bij mijn dealer of Quiltwinkel,ben er al hard voor aan het sparen,dus zou erg welkom zijn!

 • Angèle

  Zou graag meedoen aan de verloting, ik heb een 580 met borduurmodule.

 • Annemarie

  In de eerste plaats wil ik iedereen van dit Bernina blog heel fijne feestdagen en een creatief 2016 toewensen. Ik heb genoten van de Adventskalender op dit blog. Wat een creativiteit en leuke ideeën, ik heb er zeker een hoop aan gehad. De trolley zou een leuk verlaat kerstcadeau zijn! Ik heb een Bernina 790 met borduurmodule, waar ik overigens met heel veel plezier op werk.

 • Femke

  Bernina blijft een heerlijk ?? Zwitsers preciesiewerk, waar ik al jaren blij mee ben en blijf. Ik heb sinds een jaar de Bernina 710 in mijn bezit. En ben omdat mijn moeder een Bernina had met het virus besmet, en heb daarna deze type’s gehad de 930, de 170, de 185.
  En doe graag mee voor de trolly.?

 • Elly

  Mijn Bernina 580 neem ik om de 14 dagen mee naar naailes en daarnaast ga ik ook nog regelmatig naar workshops met o.a. machinaal borduren, dus dit zou voor mij een schitterend cadeau zijn. Ook heb ik een borduurmodule.

 • Fenny

  Een degelijk vervoermiddel voor mijn Bernina 880 en een beschermende tas voor de bijbehorende module…….. dat zou ik wel willen winnen. Dan kan ik met een gerust hart naar de workshops. ;-))

 • Diana van Nuland

  Wat zou dat geweldig zijn, heel graag doe ik mee met mijn Bernina B710.
  Groetjes Diana Boon
  Fijne feestdagen

 • Marijke Verstraeten

  Wouw, mooie trolley! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn bernina aurora 450

 • Tineke Loeff

  Wat mooi, een trolley voor mijn Bernina 830 met borduurmodule. Zo zou ik mijn machine mee kunnen nemen naar mijn handwerk/verstelgroepje in het zorgcentrum waar ik al jaren vrijwilligerswerk doe. Daar gaat de machine in de huiskamer op tafel, net als thuis. De mensen genieten van de huishoudelijke dingen. Zo zou ik meer kunnen laten zien als hij aan het borduren is. De wat ouderen kennen dat eigenlijk niet. Nu gebruik ik nog vaak een oude, zie foto.

 • Anny Elings

  Ik will heel graag meedoen aan de verloting van de L-trolley. Ik heb ook een borduurmodule.

 • willie vergeer

  Zo, wat een mooie verloting! Een trolly voor mijn Bernina 830 met borduurmodule zou helemaal super zijn.

  Het zal goed van pas komen als ik de machine weer mee op pad neem, en dan veilig in de trolly kan opbergen.

  Dus ik zou graag mee willen doen met de loting! Tot slot wens ik jullie ook fijne kersdagen.

 • Jose Paas

  Ook ik wil wel een L-trolly voor mijn Bernina 430 zonder module, altijd handig voor als ik weer mijn moeder ga helpen bij haar naaiwerkzaamheden

 • Lies

  Wat een leuk Kerst cadeau! Graag wil ik deelnemen aan de verloting voor een Trolly voor mijn Bernina 880 met de borduurmodule. Ik geniet elke dag van deze geweldige naaimachine waarmee ik al vele leuke creatieve werkstukken heb gemaakt! Fijne feestdagen en een super 2016!

 • Bodine Peeters

  Met zo’n trolley doe ik mijn B780 (met borduurmodule) zeker een plezier en mezelf natuurlijk ook. Super leuk van jullie. nou maar duimen …..

 • Ingrid Bout

  Ha, En dan geven ze een Trolley weg…!!! Wauw. Ik heb de Bernie 750QE met borduurmodule. Ja, Rianne of collega, je leest het goed…. De “Bernie”. Niet alleen heeft mijn machine deze koosnaam gekregen omdat ik er zoveel plezier aan beleef, maar ook omdat mijn pas overleden vriendin deze koosnaam had. Wat een cadeau zou het zijn.

 • Marike Elings

  Ik zou heel graag de L-trolley willen winnen, omdat ik heel vaak mijn machine en borduurmodule meeneem naar mijn moeder.

 • Tialda Strikwerda

  ?Wauw! Gave verloting! Ik maak graag een kans op een Trolly voor mijn Bernina 580 met Borduurmodule! ?

 • Arja van Geest

  Dat zou geweldig zijn, ik heb een Bernina 440 QE.en geen borduurmodule..Fijne feestdagen. Arja .

 • Esther

  Wat een superleuke wedstrijd.
  Ik zou heel graag willen deelnemen.
  De nieuwe trolley collectie is prachtig.
  Ik heb een Bernina 550QE.
  Type L voor de trolley.
  Fijne feestdagen.

 • Elly van Zwol

  Graag doe ik mee aan de verloting van de trolly. Ik heb een Bernina 830 waar ik erg veel plezier van heb.

 • Petra Willie Beljaars

  Wat een leuke actie, ik wil hem wel voor mijn 440 QE met borduurmodule.

 • Truus Van Steenis van Toorn

  Ja, wie wil er nou niet zo’n mooie Trolley! Ik heb een Bernina 830 met borduurmodule, en heb met borduurvriendinnen eens in de maand een borduurdagje, afwisselend bij een van ons groepje en dan gaan we met al onze materialen op stap. Zo’n Trolley zou dan wel ideaal zijn!

 • Angelique

  Allereerst bedankt voor de leuke adventskalender die we de afgelopen weken konden bekijken. Er zaten erg leuke dingen tusssen! Ook ik wil wel deelnemen aan de Trolley win actie. Ik heb een Brother borduurmachine en denk dat maat XL wel geschikt zal zijn.

 • Hennie Krijgsman-Oolbekkink

  Natuurlijk wil ik graag meedoen aan deze super leuke actie! Het zou een prachtige trolly zijn voor mijn Bernina 440 QE met een borduurmodule. Moet zeggen, het liefst laat ik mijn bernina en helemaal mijn borduurmodule op zijn plek, i.v.m beschagingen, maar met zo’n trolly zou ik het geheel veilig kunnen vervoeren en dat zou super zijn. Dan zou mijn Bernina ook nog eens wat van de wereld kunnen zien, grapje natuurlijk!!
  Iedereen de beste wensen voor 2016!!
  Groetjes, Hennie

 • rosepatpet

  Ik heb er al veel naar gekeken maar nog niet gekocht, ze zijn erg mooi, wie weet ben ik “de gelukkige” en win ik deze mooie trolley. Ik heb een 750QE, borduurmodule en een lock machine (maar die telt niet….)

 • Agnes Logemann

  Mijn 710 kan wel een jas gebruiken voor als ze mee naar buiten gaat

 • Miriam Faßbender

  Hartelijk dank voor de mooie adventskalender! Wens jullie fijne feestdagen en alle goeds voor 2016. Zou heel blij zijn met een trolley L voor mijn B530 🙂

 • Marianne K

  Wat een leuke actie! Jullie ook fijne Kerstdagen gewenst! Ik zou de trolley goed kunnen gebruiken voor het transport van mijn 1030 uit 1987, en ben hard aan het sparen voor een Bernina 560 als opvolger.

 • Rita

  Natuurlijk wil ook ik wel een Trolley voor mijn Bernina 440 QE en m`n borduurmodule.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam