Creatieve berichten over naaien

Adventskalender 2015 – deurtje #24

Beste lezeressen en lezers,

Uit naam van het hele BERNINA team en alle BERNINA blogsters wens ik u allen hele fijne Feestdagen. Ik hoop dat u in deze dagen kunt genieten van uw familie en vrienden.

Op deze plaats wil ik u ook graag bedanken voor alle bezoekjes aan deze blog, de Facebook likes, de Pinterest Pins, het delen en het tweeten en het schrijven van reacties op de vele berichten van onze blogsters en het delen van de foto’s in de community. Zonder u zou het voor onze blogsters helemaal niet leuk zijn om berichten te schrijven.

We hopen natuurlijk dat u ook in het nieuwe jaar weer regelmatig hier voorbij komt. Ik wens u alvast een heel creatief 2016 toe!

Verloting naaimachine trolley

Dit blogartikel is het 24e deurtje en daarmee de afsluiting van onze Adventkalender. We hebben u hopelijk vele creatieve ideeen gebracht en misschien heeft u zelf uw naaimachine er bij gepakt om een van de ideeen uit te voeren. Op deze laatste dag bieden we u geen creatief idee, maar de mogelijkheid om iets moois te winnen. We verloten namelijk een naaimachinetrolley naar keuze, uit de nieuwe BERNINA trolley-collectie. 

Zo kunt u deelnemen:

Schrijf onder aan dit bericht in een reactie dat u aan de verloting deel wilt nemen. Vertel in deze reactie meteen voor welke BERNINA naaimachine u de trolley nodig heeft en of u een borduurmodule heeft bij deze naaimachine.

Uw reactie kunt u tot 3 januari plaatsen, de verloting vindt op 4 januari plaats. De prijs wordt dan in dezelfde week verstuurd en is dus een kerstcadeautje met wat vertraging…

Wellicht ten overvloede; u kunt slechts één maal deelnemen, indien u meerdere reacties plaatst met dezelfde naam, dan zal uw naam toch maar 1 x deelnemen in de verloting.

De nieuwe trolley-collectie van BERNINA

Daarmee maakt u uw BERNINA mobiel! De nieuwe trolleys en tassen voor de borduurmodules onderscheiden zich door de uitstekende bescherming die ze uw machine bieden tijdens het transport. Ze hebben een binnenruimte die eenvoudig aan te passen is, waardoor er verschillende modellen in passen.

Er is een XL-trolley-systeem voor naaimachines en borduurmodules van de actuele BERNINA 7- en 8-serie en een L-trolley-systeem voor vrijwel alle overige BERNINA machines en borduurmodules, ook de oudere modellen. Als u heel zeker wilt weten welk model geschikt is voor uw machine:

 • Het XL-trolley-systeem is compatibel met de machines die onder F2, F3, F4, G1 en H staan in de accessoirecatalogus, op bladzijde 2.
 • Het L-trolley-systeem is compatibel met de machines die onder A, B, C, D, D1, E, E1, F, F1 en G staan in de accessoirecatalogus (waarbij categorie A niet geheel compleet is, omdat niet alle oude modellen vermeld staan, en ook speciale modellen worden niet weergegeven).

In totaal zijn er 4 verschillende producten:

en zo zien de trolleys en tassen er uit, de XL-trolley:

20150218_Bernina-143XL Trolley Bag_PerspectiveXL Trolley Bag Combo With Strap_Perspective (2)XL Embroidery Bag_Top ViewXL Embroidery Bag_Perspective (3)

… en de L-trolley:

20150218_Bernina-67Large Trolley Bag_PerspectiveBERNINA_L Trolley Combo front20150218_Bernina-135
Door de grote openingen kan de machine eenvoudig vanaf de zijkant of van bovenaf in de trolley geplaatst worden. In de vele binnen- en buitenvakken is ruim voldoende plaats voor accessoires. De robuuste wielen, de handgrepen aan de zijkant en de uittrekbare telescoop handgreep zorgen voor een veilig en comfortabel gebruik. De tas voor de borduurmodule kan over de telescoop-handgreep van de trolley worden geschoven of met de verstelbare draagriem getransporteerd worden. De sluitingen zijn voorzien van stevige, gebruiksvriendelijke ritsen. Het gebruik van de trolley en tassen is daardoor zeer comfortabel.

Een BERNINA dealer in de Verenigde Staten van Amerika heeft de koffers inmiddels aan een extreme test onderworpen, maar we adviseren toch niet om dit zelf thuis ook uit te gaan proberen 😉 valtest BERNINA trolley

Wat uw reisplannen ook zijn, de nieuwe BERNINA trolleys en tassen zijn uw comfortabele reisbegeleider!

We kijken uit naar uw reacties…

Hartelijke groet

Rianne Nota

PS: We gaan er van uit dat het trolley-systeem ook voor machines van andere merken gebruikt kan worden. Heeft u er alstublieft begrip voor dat we daarvoor geen officiele gegevens vermelden, noch dat we een “pas-garantie” kunnen bieden. Daarvoor zouden we alle afmetingen en het gewicht van alle naaimachines die er op de markt zijn moeten hebben. Dat is helaas niet mogelijk. Indien u (nog) geen BERNINA machine heeft, dan kunt u uiteraard ook aan de verloting deelnemen, u maakt net zo veel kans om te winnen. U dient wel te vermelden voor welke trolley u meedoet aan de verloting.

 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

129 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Rianne Nota BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste lezeressen,

  Ik wens u allen een heel gelukkig, gezond en vooral ook creatief 2016!

  Deze wedstrijd is inmiddels afgelopen, gisteren hebben we de winnaar getrokken uit alle deelnemers. Hoe we dat gedaan hebben ziet u op onze Facebookpagina, http://www.facebook.com/BerninaNL en zullen we later in de week ook op deze blog posten.

 • Iris Vermeylen BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Zo handig en al lang naar op zoek omdat ik mijn naaimachine altijd moet mee sleuren. Voor mijn bernina B530 denk ik L-trolley nodig te hebben.

 • sjaantje54 BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou heel graag de Trolley voor mijn Bernina 780 (incl.borduurmodule) winnen. Ik ben sinds 4 weken de trotse eigenaar van deze mooie machine. Ik ontdek elke dag weer nieuwe dingen. De komende tijd ga ik een aantal quiltworkshops volgen en dan zou zo’n trolley perfect van pas komen.

 • Mevr. Garcia Pose BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hopelijk net op de valreep. Gaarne doe ik mee aan de verloting, ik bezit een Bernina 750 met borduurmodule. Dank u vriendelijk.

 • Lorenzo BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik ben net begonnen met het leren om te gaan met de Bernina 750 QE van mijn moeder. Het is een mooie machine, met name het borduren met de borduurmodule vind ik gaaf. Maar de machine mist nog een goede transporttas, zeker de borduurmodule die nu onder een doek ligt. Mijn moeder zou het erg waarderen, zeker omdat ze niet weet dat ik aan de verloting mee doe.
  P.S.: ik kan de machine dan makkelijker over straat meenemen in plaats van mijn spierballen gebruiken om te tillen.

 • Julie Wylleman BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste Bernina-blogsters en volgers. Ik hoop dat jullie sfeervolle kerstdagen achter de rug hebben en dat jullie een goede overgang hebben gemaakt van het oude naar het nieuwe jaar. Voor mij was het een dubbele overgang aangezien ik mezelf op oudejaarsdag, na er jarenlang van te dromen, een Bernina-naaimachine en overlockmachine heb gekocht. Wat zijn het pareltjes! En mijn mama denkt er juist hetzelfde over. Ze kan niet wachten om zelf eens met mijn naaimachine te werken (de hare is 42jaar oud). Aangezien mijn mama niet in de buurt woont, zou het supertof zijn om een trolley te hebben voor mijn Bernina 560 naaimachine. Zo kan ik bij een bezoekje aan mijn mama, mijn naaimachine veilig en wel verplaatsen! Wat zou ze dat tof vinden!
  Een borduurmodule heb ik nog niet gekocht, nu terug sparen, maar dat komt er zeker nog van, misschien bij de volgende eindejaarsfeesten, wie weet 😉
  Gelukkig Nieuwjaar aan iedereen die dit leest. Ik wens jullie heel veel inspiratie toe voor dit nieuwe jaar (en ook alle volgende jaren) maar ik wens jullie vooral een goede gezondheid toe, want dat is toch het voornaamste!
  Groetjes, Julie

 • chucky1012 BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wauw, de xl trolley is prachtig.
  Ik heb reuma en kan mijn naaimachine niet dragen in een ouderwetse bewaarhoes. Dus is de prachtige te winnen trolley de mooiste prijs want dan doe ik mijn handen geen pijn en ook mijn rug niet meer.
  Nu maar flink duimen draaien en hopen op goed geluk……
  Gelukkig nieuwjaar……

 • Chantal Messing Hissink BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  O dat zou super leuk zijn om een Trolley te winnen!!!! Ik wilde al heel graag een trolley voor mijn Bernina 350 en nu zie ik deze verloting voorbij komen!!! Leuk, leuk 🙂 Spannend 🙂

 • andrea BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Oooh, ik zou heel graag een trolley voor mijn B710 willen. Ik ga meerdere keren per jaar naar een naai weekend met vrienden. Tot nu toe gebruik ik altijd de originele doos voor de vervoer. …een trolley lijkt mij wel super handig.
  Groetjes Andrea

 • Antonio BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  De Bernina 750 QE met borduurmodule verdient net als mijn dochter verrast te worden door een prachtige trolley van jullie. Alleen de beste en betrouwbaarste kwaliteit van Bernina kan dit bewerkstelligen. Dank Bernina voor deze mooie actie en ook voor het Bernina-team de allerbeste wensen voor 2016!

 • Vân Vervoort-Phan BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik neem heel graag deel aan julliz actie om deze mooie trolley te winnen. Door de hoge kosten van de verbouwingen blijft de aankoop van de trolley even uit 🙁 maar omdat mijn Bernina het beste verdient komt deze trolley als een geschenk!

 • Els van der Zijde BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  wat een mooi cadeau om te krijgen, ik heb een Bernina Young maar wil graag een nieuwere uitgebreidere Bernina, maar daarvoor moet ik nog een flinke poos sparen.

 • Hetty Meijers BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wauw, wat zou ik blij zijn met een trolley voor mijn Bernina 750 met borduur module, een heerlijke, met veel mogelijkheden, maar ook zwaar in gewicht machine … Kan hem niet meer missen ?

  Groetjes,
  Hetty Meijers

 • Heidi Thomas BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik heb de Bernina 560 en ben van plan om volgend jaar de borduurmodule aan te kopen…zeer leuk deze actie 🙂 en zo zien we ook wie welk type naaimachine heeft…leuk leuk…

 • José Zijderveld BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  ik wil jullie ook heel fijn en een gezond 2016 toewensen. ik weet niet of mijn Bernina naaimachine in zo’n trolley zou passen die is namelijk van 1993 en naait nog als een trein. Ik heb een Bernina 1031.

 • Damarys Mercera BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Natuurlijk wil ik ook graag meedoen!! Ik ben eigenares van een splinternieuwe 350, waar ik super trots op ben ??. Zo’n trolley doet ‘m zeker!! ??

 • Rosita Schout BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou graag mee doen met de verloting voor de bernina trolley. Ik heb
  een Bernina 710 en geen borduurmodule. Ik zou graag een trolley willen zodat ik mijn naaimachine makkelijk mee kan nemen naar curcus.

 • Dorothy Dervaux BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Het was heel leuk om deel te nemen aan de Bernina blog. Nr 22B!! Het zou de kers op de taart zijn om de trotse eigenaar te mogen worden van de luxueuze trolley voor mijn Bernina 350PE ;;-), voorlopig zonder borduurmodule.

 • Dorien B ockstael BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Fantastisch, mooie trolley, komt heel goed van pas, vorige tas voldoet niet voor workshops. Mooi begin van 2016. Nu nog Bernina aurora 440 QE, maar 2016 hopelijk eentje uit de 5 serie.

 • Dieneke Knikker BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wauw! Dat is nog eens een gave actie! Ik zou heel graag een xl met borduurmodule willen winnen! Dat zou heel wat fijner zijn om naar de borduurclub te gaan en andere uitjes met mn machinevriendje

 • E_boetje BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een mooie trolley
  Daar zal de bernina 380
  Die ik 2016 ga aanschaffen mooi in passen zo dat ik de mooie machine veilig kan vervoeren naar de modevakstudio
  Dus ik heb nog geen bernina maar als ik mee mag doen dan graag

 • Roos BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een knallende actie van Bernina zo op het eind van het jaar.
  Graag doe ik mee om deze mooie handige trolley te winnen voor mijn Bernina 780 met borduurmodule. Dan is het wel heel handig om naar creatieve workshops te gaan om zo nog meer uit mijn machine te halen.
  Ik wens het team van Bernina een knallend uiteinde en een creatief 2016 toe.

 • Mirjam Van Der Linden BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik zou heel graag zo’n handige trolley willen winnen. Ik ben een trotse eigenaar van een oerdegelijke oude bernina 930. Die zijn niet te tillen maar ze zijn geweldig. Handig voor als ik naar workshops en cursussen ga!

 • Editha Takken-Bergkotte BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Deze prachtige trolley zou zeer welkom zijn. Begin februari moet ik mijn grote vriendin (Bernina 530 zonder borduurmodule) namelijk meenemen in de trein en taxi naar hartje Utrecht voor mijn examen Costumière. Ik wacht in spanning af…..

 • Nancy BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik wil heel graag de trolley winnen want heb net van mijn man een overlock machine en bernina naaimachine 350 voor mijn kerst gekregen dus de trolley zou erg goed van pas komen

 • Sandy Naessens BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een super kado. Die zou ik maar al te graag hebben voor mijn bernina 530. Dan kan die perfect lee zonder me nog zorgen te moeten maken.

 • Trudy Lakeman BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  De adventskalender is sowieso een leuke actie met mooie ideeën, de trolley zou een mooie afsluiting zijn.
  Heb zelf sinds een jaar de Bernina 350 special edition, en ben er erg mee op mijn schik. Een borduurmodule heb ik helaas niet. Veel succes gewenst met jullie actie en uitleg, leer nog steeds.

 • Cornelia Boot BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Doe graag mee aan deze verloting. Ik heb een eenvoudige Bernina 1008, waar ik me prima mee redt, helaas heeft deze machine een eenvoudig plastic afdekhoesje, zodat ik ‘m nooit kan vervoeren. Zo’n trolley zou een geweldige uitkomst zijn.

 • Esther Costa BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Net als iedereen zou ik ook wel een trolley willen winnen 😀 Ben aan het sparen voor een bernina 770 met borduurunit. Dus ik zou dan graag meedoen voor de xl-trolley 😀

 • Anja BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Zo’n prachtige trolley zou heel geschikt zijn om mijn oude, trouwe beestje (Bernina 801) veilig mee naar naailes te nemen. Helaas is na jaren trouwe dienst de koffer kapot gegaan.

 • Kathleen Vanlangendonck BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe graag mee aan de Trolley wedstrijd omdat ik mij een Bernina naaimachine ga aanschaffen. Het gaat er eentje worden uit de 3 serie namelijk 380

 • Katrien Piessens BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Heel erg bedankt voor de leuke adventsactie. En natuurlijk ook voor de mogelijkheid om een trolley te winnen. Ik zou heel graag deelnemen aan de verloting en heb een Bernina 215. Fijne eindejaarsfeesten gewenst!

 • Lucia BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wauw dit is pas een mooi vooruitzicht op 2016! Mijn Bernina 750QE met borduurmodule kan dan eindelijk ‘veilig’ vervoerd worden. 😉 . Met alle plezier doe ik mee met de verloting.
  Voor 2016 en alle verdere jaren, wens ik dat de creatieve ideeën van iedereen uitkomen en dat wij ervan mogen genieten en leren.

 • akkie BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Fantastische aktie van Bernina! Graag doe ik mee met de verloting om zo’n mooie trolley voor mijn Bernina 550QE te winnen. Verder wens ik iedereen een goed en gelukkig 2016!

 • Trui BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Berninateam dank voor de Adventskalender ik heb ervan genoten. Wat een leuke actie na het laatste berichtje. Ik wens alle Berninafans, alle Berninamedewerkers de bloggers etc een creatief 2016 en doe graag mee aan de trolley verloting voor mijn Bernina 780 met borduurmodule. Wat zal mijn Bientje hier blij mee zijn. Creatieve groet Wotu

 • josenjanneke BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een uitkomst? Graag zou ik de L-trolley willen winnen voor mijn B350 PE. Ga elke week naar de naailes en ivm mijn lichamelijke beperking is dit ideaal!! Toch best wel zwaar om elke 9 kilo mee te slepen. Ik ga duimen……

  Groetjes Janneke

 • Nelie Beerthuizen BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik doe heeeel graag mee!! ben iedere keer ‘bevreesd’ als ik met mijn 780 plus borduurmodule alles meesleep naar cursus en workshops bij mijn dealer of Quiltwinkel,ben er al hard voor aan het sparen,dus zou erg welkom zijn!

 • Annemarie BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  In de eerste plaats wil ik iedereen van dit Bernina blog heel fijne feestdagen en een creatief 2016 toewensen. Ik heb genoten van de Adventskalender op dit blog. Wat een creativiteit en leuke ideeën, ik heb er zeker een hoop aan gehad. De trolley zou een leuk verlaat kerstcadeau zijn! Ik heb een Bernina 790 met borduurmodule, waar ik overigens met heel veel plezier op werk.

 • Femke BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Bernina blijft een heerlijk ?? Zwitsers preciesiewerk, waar ik al jaren blij mee ben en blijf. Ik heb sinds een jaar de Bernina 710 in mijn bezit. En ben omdat mijn moeder een Bernina had met het virus besmet, en heb daarna deze type’s gehad de 930, de 170, de 185.
  En doe graag mee voor de trolly.?

 • Elly BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Mijn Bernina 580 neem ik om de 14 dagen mee naar naailes en daarnaast ga ik ook nog regelmatig naar workshops met o.a. machinaal borduren, dus dit zou voor mij een schitterend cadeau zijn. Ook heb ik een borduurmodule.

 • Fenny BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Een degelijk vervoermiddel voor mijn Bernina 880 en een beschermende tas voor de bijbehorende module…….. dat zou ik wel willen winnen. Dan kan ik met een gerust hart naar de workshops. ;-))

 • Tineke Loeff BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat mooi, een trolley voor mijn Bernina 830 met borduurmodule. Zo zou ik mijn machine mee kunnen nemen naar mijn handwerk/verstelgroepje in het zorgcentrum waar ik al jaren vrijwilligerswerk doe. Daar gaat de machine in de huiskamer op tafel, net als thuis. De mensen genieten van de huishoudelijke dingen. Zo zou ik meer kunnen laten zien als hij aan het borduren is. De wat ouderen kennen dat eigenlijk niet. Nu gebruik ik nog vaak een oude, zie foto.

 • willie vergeer BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Zo, wat een mooie verloting! Een trolly voor mijn Bernina 830 met borduurmodule zou helemaal super zijn.

  Het zal goed van pas komen als ik de machine weer mee op pad neem, en dan veilig in de trolly kan opbergen.

  Dus ik zou graag mee willen doen met de loting! Tot slot wens ik jullie ook fijne kersdagen.

 • Jose Paas BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ook ik wil wel een L-trolly voor mijn Bernina 430 zonder module, altijd handig voor als ik weer mijn moeder ga helpen bij haar naaiwerkzaamheden

 • Lies BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een leuk Kerst cadeau! Graag wil ik deelnemen aan de verloting voor een Trolly voor mijn Bernina 880 met de borduurmodule. Ik geniet elke dag van deze geweldige naaimachine waarmee ik al vele leuke creatieve werkstukken heb gemaakt! Fijne feestdagen en een super 2016!

 • Bodine Peeters BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Met zo’n trolley doe ik mijn B780 (met borduurmodule) zeker een plezier en mezelf natuurlijk ook. Super leuk van jullie. nou maar duimen …..

 • Ingrid Bout BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ha, En dan geven ze een Trolley weg…!!! Wauw. Ik heb de Bernie 750QE met borduurmodule. Ja, Rianne of collega, je leest het goed…. De “Bernie”. Niet alleen heeft mijn machine deze koosnaam gekregen omdat ik er zoveel plezier aan beleef, maar ook omdat mijn pas overleden vriendin deze koosnaam had. Wat een cadeau zou het zijn.

 • Esther BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een superleuke wedstrijd.
  Ik zou heel graag willen deelnemen.
  De nieuwe trolley collectie is prachtig.
  Ik heb een Bernina 550QE.
  Type L voor de trolley.
  Fijne feestdagen.

 • Truus Van Steenis van Toorn BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ja, wie wil er nou niet zo’n mooie Trolley! Ik heb een Bernina 830 met borduurmodule, en heb met borduurvriendinnen eens in de maand een borduurdagje, afwisselend bij een van ons groepje en dan gaan we met al onze materialen op stap. Zo’n Trolley zou dan wel ideaal zijn!

 • Angelique BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Allereerst bedankt voor de leuke adventskalender die we de afgelopen weken konden bekijken. Er zaten erg leuke dingen tusssen! Ook ik wil wel deelnemen aan de Trolley win actie. Ik heb een Brother borduurmachine en denk dat maat XL wel geschikt zal zijn.

 • Hennie Krijgsman-Oolbekkink BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Natuurlijk wil ik graag meedoen aan deze super leuke actie! Het zou een prachtige trolly zijn voor mijn Bernina 440 QE met een borduurmodule. Moet zeggen, het liefst laat ik mijn bernina en helemaal mijn borduurmodule op zijn plek, i.v.m beschagingen, maar met zo’n trolly zou ik het geheel veilig kunnen vervoeren en dat zou super zijn. Dan zou mijn Bernina ook nog eens wat van de wereld kunnen zien, grapje natuurlijk!!
  Iedereen de beste wensen voor 2016!!
  Groetjes, Hennie

 • rosepatpet BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik heb er al veel naar gekeken maar nog niet gekocht, ze zijn erg mooi, wie weet ben ik “de gelukkige” en win ik deze mooie trolley. Ik heb een 750QE, borduurmodule en een lock machine (maar die telt niet….)

 • Miriam Faßbender BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hartelijk dank voor de mooie adventskalender! Wens jullie fijne feestdagen en alle goeds voor 2016. Zou heel blij zijn met een trolley L voor mijn B530 🙂

 • Marianne K BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Wat een leuke actie! Jullie ook fijne Kerstdagen gewenst! Ik zou de trolley goed kunnen gebruiken voor het transport van mijn 1030 uit 1987, en ben hard aan het sparen voor een Bernina 560 als opvolger.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam