Creatieve berichten over quilten

Patchwork & Quilten op tv


Hoeveel honderden lapjes zijn er in Rusland aan elkaar genaaid voor de huisstijl van Sochi, de Olympische Winterspelen. Als u op de website van de organisatie kijkt ziet u overal de link met Patchwork, omdat Rusland werkelijk een lappendeken aan varieteiten en kleuren biedt in de volkskunst van de diverse Russische deelstaten. Bijzonder deze huisstijl, die maar weer eens aangeeft hoe populair het naaien van stoffen momenteel is.

Nog een leuk bericht: Morgen op tv, live bij Tijd voor Max op Nederland 2 om 17.35 uur, Patchwork & Quilten! Omroep Max interviewt operazangeres Tania Kross en wat is haar grote hobby…. juist: quilten. Om dat te illustreren is ons Quiltatelier Vlijtig Liesje gevraagd om op de achtergrond te komen patchen en quilten met 4 dames. Spannend hoor, maar ook heel leuk om te mogen vertellen hoe geweldig deze hobby is. Heerlijk met lapjes in de weer zijn, fantasie gebruiken en kleuren combineren.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam